Contribute
Register

Dell T3610 Boot Loop High Sierra

Status
Not open for further replies.
Joined
Feb 19, 2020
Messages
7
Motherboard
x79
CPU
Xeon E5 2670 v2
Graphics
GTX 1070
Hey Guys,

i have a boot loop problem and tried many different things from other guides to get it to work.
But no chance..
The boot log sequence is really fast, so i filmed it in slowmo.

I created the vanilla usbstick via unibeast with uefi clover

System config:
My system:
Dell Precision T3610
Xeon E5 2670v2 10 core
16gb Ram
GTX 1070

Bootflags i use: -v npci=0x3000 cpus=1

My EFI folder and pictures in the attachement

Thanks for any help appreciated
 

Attachments

  • Boot Log 1.JPG
    Boot Log 1.JPG
    239.4 KB · Views: 89
  • Boot Log 2.JPG
    Boot Log 2.JPG
    276.5 KB · Views: 93
  • Boot Log 3.JPG
    Boot Log 3.JPG
    180.9 KB · Views: 90
  • EFI_high_sierra.zip
    3.2 MB · Views: 62
  • Pre Boot Log++.jpg
    Pre Boot Log++.jpg
    67.1 KB · Views: 84
  • Pre Boot Log+++.jpg
    Pre Boot Log+++.jpg
    87.9 KB · Views: 82

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
25,763
Motherboard
Lenovo ThinkStation p700
CPU
2x E5-2620 V3
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Bootflags i use: -v npci=0x3000 cpus=1

With a GTX 1070 you must add nv_disable=1 until you have installed the OS and the Nvidia web drivers.

You have enabled all of the ACPI fixes in your config.plist - Totally wrong.

1.png


2.png


You don't need a Fake ID for IntelGFX (0x12345678) because you don't have Intel graphics.
For the same reason you should not Inject Intel graphics.
 
Joined
Jan 19, 2011
Messages
5
Motherboard
I still didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
You have installed HighSierra? I have same problem(( I thin problems with BIOS((
 
Joined
Nov 12, 2020
Messages
2
Motherboard
Hp g3
CPU
I5 6500
Graphics
Intel hd530
Mac
  1. MacBook Pro
If it helps anyone, removing alcid boot argument fixed my boot problems.
 
Status
Not open for further replies.
Top