Contribute
Register

Dell Inspiron 10v/1011 and installation of Snow Leopard 10.6.3

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 10, 2013
Messages
1
Motherboard
Snow Leopard 10.6.3
CPU
1.6GHz Intel Atom N270
Graphics
Intel GMA 950 (integrated)
Mac
  1. iMac
Classic Mac
Mobile Phone
First of all, I consider myself a novice ... very green. I don't understand most of what I've read on this site so far.

However, I gather from what I've read and understood that I cannot use your method to install Snow Leopard (in my case, 10.6.3) on my Dell 10v with its Intel Atom CPU, is this correct?

If correct, then I'll go away and not bother you anymore.

If incorrect, would someone please point me in the right direction for doing such an installation?

All that said, I should mention that right now I have successfully installed 10.6.3 on my 10v using the rather antiquated NetbookBootMaker and NetbookInstaller apps. The one and only glitch I've run into is that I cannot put it to sleep and wake it again as I could with Leopard, and I was hoping to find a solution to this glitch here.
Otherwise, everything else works great.

As it is now, instead of simply putting it to sleep, I have to shutdown and then restart each time.

HELP and/or advice, please!
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 2, 2012
Messages
183,805
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
First of all, I consider myself a novice ... very green. I don't understand most of what I've read on this site so far.

However, I gather from what I've read and understood that I cannot use your method to install Snow Leopard (in my case, 10.6.3) on my Dell 10v with its Intel Atom CPU, is this correct?

If correct, then I'll go away and not bother you anymore.

If incorrect, would someone please point me in the right direction for doing such an installation?

All that said, I should mention that right now I have successfully installed 10.6.3 on my 10v using the rather antiquated NetbookBootMaker and NetbookInstaller apps. The one and only glitch I've run into is that I cannot put it to sleep and wake it again as I could with Leopard, and I was hoping to find a solution to this glitch here.
Otherwise, everything else works great.

As it is now, instead of simply putting it to sleep, I have to shutdown and then restart each time.

HELP and/or advice, please!

Sorry, Intel Atom CPUs are not supported here. Refer to the rules: http://www.tonymacx86.com/faq.php
 
Status
Not open for further replies.
Top