Contribute
Register

"dead beef" problem? (Weird)

Joined
Mar 10, 2014
Messages
4
Motherboard
Your mom
CPU
Your dad
Graphics
Your face
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
So I installed Mavericks 10.9.2 and I used the parameter "UseKernelCache=No" and I got this:

http://imgur.com/kcSYymg
http://imgur.com/mefMj59

The top two lines say

Code:
panic(cpu 6 caller 0xffffff80002526ff): "a freed zone element has been modified: expected 0xdeadbeefdeadbeef but found 0xdeadbeef00000000, bits changed 0xdeadbeef, at offset 16 of 32 in zone: kalloc.32"@/SourceCache/xnu/xnu-2422.90.

Please help! Also, I only originally signed up to use multibeast and unibeast, so I hesitated when entering my specs. I'll put them here:

i7 4770k CPU
Geforce GTX 760 ti GPU
Gigabyte z87-ud3h Motherboard
Corsair 750-watt PSU (forget the model)
and a ADATA 64GB SSD.
 
Joined
Dec 17, 2012
Messages
172
Motherboard
GA-Z87-HD3
CPU
i5-4670
Graphics
Intel 4600
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Have you tried pulling the graphics card and running off of Integrated Graphics? What about any other add-ons (wifi cards, Sata controllers, audio cards, etc)?
 
Joined
Mar 10, 2014
Messages
4
Motherboard
Your mom
CPU
Your dad
Graphics
Your face
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Uhh...no.

Guys, GraphicsEnabler=No! Spread the word!

Errrm, sorry for my craziness. Yeah, this is my little list of parameters that work:

GraphicsEnabler=No
UseKernelCache=No

10.9.2 boots funny, I used to have to enter nothing. (Yes i'm a noob)
 
Joined
Apr 20, 2014
Messages
4
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Uhh...no.

Guys, GraphicsEnabler=No! Spread the word!

Errrm, sorry for my craziness. Yeah, this is my little list of parameters that work:

GraphicsEnabler=No
UseKernelCache=No

10.9.2 boots funny, I used to have to enter nothing. (Yes i'm a noob)

My friend I need help , I am getting this error too. Where do
you enter this messsage ? In the usb boot ? But what do you press after entering the message ? Need help .
 
Joined
Mar 6, 2014
Messages
1
Motherboard
Awesome
CPU
Stellar
Graphics
Solid
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Try maxmem=2048

Where 2048 is half the size of one stick of my ram, so if you have 8Gb sticks, try 4096. or 2Gb, try 1024.

Oh and -x
 
Joined
Nov 21, 2013
Messages
1
Motherboard
10.9
CPU
i5
Graphics
650 Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Thanks a lot! I'd turn GraphicsEnabler to No, and all was great! My OS now is Yosemite!
 
Top