Contribute
Register

Core i5-750 shown as i5 with 2,0 GHz

Status
Not open for further replies.
Joined
Feb 28, 2011
Messages
16
Motherboard
GA-P55M-UD2
CPU
intel i5 750
Graphics
nvidia geforce gtx 660 ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hey Guys,

now my Hackintosh is running on 10.6.7 but if I
click "about this mac" it says "2 GHz Intel core i5".
I have an Intel i5, but the 750 with 2,67 Ghz not 2,0.

P.S: it was the same with 10.6.6 :banghead:

any suggestions??

thanks in advance
peter
 
Joined
May 12, 2010
Messages
2,409
Motherboard
GA-Z77-HD4
CPU
i5-2400
Graphics
PowerColor Radeon 5770
Mac
  1. MacBook Air
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Mine is showing the correct CPU and speed (i5-750). I selected the Macpro3,1 in system definition under multibeast.
 

Attachments

  • Screen shot 2011-04-03 at 9.46.55 AM.png
    Screen shot 2011-04-03 at 9.46.55 AM.png
    34.7 KB · Views: 84
Joined
Feb 28, 2011
Messages
16
Motherboard
GA-P55M-UD2
CPU
intel i5 750
Graphics
nvidia geforce gtx 660 ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
thanks, for your reply, ijhu
I tried it now but it dont works... :(

any other suggestions??
 
Joined
May 12, 2010
Messages
2,409
Motherboard
GA-Z77-HD4
CPU
i5-2400
Graphics
PowerColor Radeon 5770
Mac
  1. MacBook Air
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
peter717 said:
thanks, for your reply, ijhu
I tried it now but it dont works... :(

any other suggestions??

Check your BIOS to confirm that it is reporting running at it's fully 2.67GHz. Try load optimized default and have the ensure the required OSX setting as AHCI and HPET64/S3
 
Joined
Feb 28, 2011
Messages
16
Motherboard
GA-P55M-UD2
CPU
intel i5 750
Graphics
nvidia geforce gtx 660 ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Thank you very much!! in the bios i had to set something with the cpu to 20x
now it is how it should be! :D
 
Joined
Apr 3, 2010
Messages
192
Motherboard
slowjin Mini
CPU
core i3-2105
Graphics
HD3000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
peter717 said:
Thank you very much!! in the bios i had to set something with the cpu to 20x
now it is how it should be! :D

Each time you flash your bios, that 20x will reset back to something lower, but now you know what to do...
 
Status
Not open for further replies.
Top