Contribute
Register

Confirmed Audio Interfaces (Hobbyist/Pro-sumer/Pro) & Drivers - Mac OS X

Joined
Dec 13, 2013
Messages
1
Motherboard
i7
CPU
990x
Graphics
GTX Titan Black
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hi There.
My Lexicon Omega and Roland Integra 7 sounds perfect. 5ms latency on both devices.
Maschine MK2, Motif XF with Cubase 5 working also without any problems.
 
Joined
Jan 11, 2012
Messages
108
Motherboard
CustoMac Pro: GA-Z77X-UP5 TH
CPU
i7 3770K @ 4.3
Graphics
HD4000
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Mobile Phone
iOS
I should have posted a year ago but I have a TC Konnekt 8 that works great with my mackintosh with Logic and Garageband. I do have an issue though with sound sometimes but its with audio from safari.
 
Joined
Jul 7, 2010
Messages
11
Motherboard
OS X 10.6.8 and 10.7.5 for Test
CPU
Q9550
Graphics
Quadro FX3700
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
Iam still using a Terratec PHASE 28 PCI Card with 10.9.3 here. Audio-Evolution driver.
 

bry

Joined
Sep 9, 2011
Messages
23
Motherboard
GA-Z68X-UD7-B3
CPU
i7-2600K
Graphics
GTX 550Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I have a Liquid Saffire 56 and it works fine with the Focusrite drivers version 3.4. (I have to turn the input gain all the way up for my mics to have enough gain, though. Never understood why. Mics are Rode NT1000 and Miktek CV4. The interface sounds good.)
I've always heard good things about the RME stuff. Never had an RME product, though.
My Saffire 56 seems to be working perfectly. The gain thing your experiencing I think it's just a Saffire thing, I have to crank mine as well. I notice once you go past 1-2 o'clock the gain boost is a lot faster than before 12 o'clock on the knob. A bit jumpy.
 
Joined
Dec 29, 2010
Messages
120
Motherboard
Z77X-UP5-TH
CPU
i7 3770K
Graphics
HD4000
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
PowerBook
Mobile Phone
iOS
Apogee Thunderbridge working well connected to a AD-16X and DA-16X with Symphony installed.

The usual Thunderbolt issues are coming up here, One cold boot then a reboot gets everything working correctly.
 
Joined
Apr 13, 2014
Messages
5
Motherboard
GA-P55A-UD3
CPU
i7
Graphics
Sapphire HD7950 3Go
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Android
Hi guys,
I saw that Scarlett 18i20 was listed as compatible with hackintosh but unfortunatly i bought one last few days and on 1.9.2 and 10.9.4 it doesn't work. Interface is recognized but with the last Scarlett MixControl 1.8.128.0 + Firmware 634, (i also tried the ClassCompliantMode), i still have little crackling noise :cry: I tried to put the scarlett on every USB ports (also disconnect all other USB peripherals), it's always the same problem.

Here is my configuration:

- Motherboard: ga-z87x-ud5h (the same as ga-z87x-ud3h but with firewire controller in plus)
- i7 4770k
- internal video card
- no Pci-e cards

If someone had an idea to make it works ...:( it's driving me crazy. I spent all my money without being able to work ...:cry:

I wish you a good week-end ...
 
Joined
Feb 18, 2011
Messages
18
Motherboard
OS X 10.9
CPU
Intel Z97 LGA 1150/ i7 4790k
Graphics
PNY GTX 770
Mac
Classic Mac
eMac
Mobile Phone
iOS
I've noticed that the Delta 66 from M-Audio is confirmed to work... does anyone know if the Delta 44 will work (I happen to have one from years ago and am in the process of building my new machine)? I'm curious if this confirmed to *not work* or if it's simply no confirmed *to* work yet.
 
Joined
Dec 20, 2011
Messages
9
Motherboard
Gigabyte GA-Z68XP-UD5
CPU
Sandy Bridge Core i7 2600K 3.4Ghz
Graphics
Onboard HD 3000,PNY GTX 770 4GB OC2
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I have a Motu 896 Mk3 Firewire 400 (not the hybrid) working on mulitple OS versions with no problems (10.7.x,10.8.x,10.9.x).

Motherboard -Gigabyte GA-Z68XP-UD5
CPU- Intel Core i7-2600K Sandy Bridge Quad-Core 3.4GHz
Memory - 16GB 4x4 Gskill DDR3 1600 (PC3 12800)
Solid State Drive - Samsung 840 Pro 250GB
H.D.D - 2 Wester Digital Caviar Black 1TB 7200 Rpm
Graphics Card -PNY GTX 770 XLR8 OC2
Cooling - CORSAIR Hydro Series H80 Liquid CPU Cooler
PSU- Ultra X4 750W Modular
Case - Rosewill L4000 Server Case
 
Top