Contribute
Register

Confirmed Audio Interfaces (Hobbyist/Pro-sumer/Pro) & Drivers - Mac OS X

Joined
Dec 29, 2010
Messages
120
Motherboard
Z77X-UP5-TH
CPU
i7 3770K
Graphics
HD4000
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
PowerBook
Mobile Phone
iOS
Re: Audio Interfaces.........

tonben said:
UA Apollo Quad, Logic 9.1.7

All working!!!!
Nice!

I am seriously eyeing up one of these
 
Joined
Jun 27, 2011
Messages
7
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Re: Audio Interfaces.........

dddirtman said:
Bunford said:
Anyone tried the M-Audio Audiophile 2496 pci card?

Just curious as I believe it uses same drivers as the Delta 192, which is on the list (with Envy drivers).
i realize that the board I'm using is different but the core chip is same...

the envy drivers work but not stable
i have a 1010lt card(pci)and after every reboot i had to go to midi settings and reset bit rate....or the sound stream played at 50% speed....odd but if u change the bit rate down,
then back up it works great....ang btw sounds awesome...
I've installed that driver and it lists both the 1010lt and delta 2496 as supported
Envy24_SL.0.22.dmg

but the device isnt appearing in my system profiler, do i need a kext for legacy pci ports?
 
Joined
Mar 2, 2012
Messages
2
Motherboard
10.6.8
CPU
EE6600
Graphics
Geforce 7600 GS 256mo MSI
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Re: Audio Interfaces.........

Motu 828mk2/3 firewire & hybrid working perfectly with stock drivers from Motu.
 
Joined
Jun 15, 2012
Messages
15
Motherboard
z68ma-d2-b3h
CPU
i7 2600k
Graphics
GT210
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Re: Audio Interfaces.........

MOTU Microbook working flawlessly on Logic 9.1.7 and Ableton here - 10.6.8
 

oem

Joined
Jul 6, 2012
Messages
2
Motherboard
Asus P5QL/EPU
CPU
Core 2 Quad Q8400
Graphics
Nvidia Geforce 8600 GTS
Mobile Phone
Android
Re: Audio Interfaces.........

Hi all,

I'm using the M-Audio Profire 2626 audio interface, the majority of the time it's fine.

System SMBIOS is MacPro3,1 on ICH10 P43 chipset, Socket 775, 4GB Hyper-X DDR2 1066MHz on Asus P5QL-EPU; running Snow Leopard 10.6.8 Retail.

On returning from sleep, the firewire 400 port (PCI) doesn't wake requiring resetting the audio interface. Also system will occasionally loose sound output to firewire port although still connected requiring a another reset of audio interface.

Using a 6-Pin to 6-Pin firewire 400 cable seem to pick up excessive noise from the power carried by the cable, so to eliminate this use a 6-Pin to 4-Pin shielded firewire cable.

Hope this helps.
 
Joined
Jan 9, 2011
Messages
23
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Re: Audio Interfaces.........

Recently upgraded from an Apogee Ensemble to a Lynx AES16e and Aurora 8.

No Problems!
 
Joined
Jun 30, 2012
Messages
3
Motherboard
Intel DP55WG
CPU
I5 750 3.2GHZ
Graphics
XFX 6870
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Re: Audio Interfaces.........

Motu 828 MkII works great
 
Joined
Jul 16, 2012
Messages
42
Motherboard
Lion 10.7.5
CPU
Intel Core i7 2600K
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 560
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Android, iOS
Re: Audio Interfaces.........

oem said:
Hi all,

I'm using the M-Audio Profire 2626 audio interface, the majority of the time it's fine.

System SMBIOS is MacPro3,1 on ICH10 P43 chipset, Socket 775, 4GB Hyper-X DDR2 1066MHz on Asus P5QL-EPU; running Snow Leopard 10.6.8 Retail.

On returning from sleep, the firewire 400 port (PCI) doesn't wake requiring resetting the audio interface. Also system will occasionally loose sound output to firewire port although still connected requiring a another reset of audio interface.

Using a 6-Pin to 6-Pin firewire 400 cable seem to pick up excessive noise from the power carried by the cable, so to eliminate this use a 6-Pin to 4-Pin shielded firewire cable.

Hope this helps.

do you think your issues with the 2626 is due to your build?
or just due to the actual hardware?
 
Top