Contribute
Register

Clover won't boot mac or windows and won't uninstall

Status
Not open for further replies.
Joined
Jun 13, 2018
Messages
6
Motherboard
ASRock Z370 Killer SLI
CPU
Intel Core i7-8700K (3.7 GHz)
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 1080 WINDFORCE OC 8G
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hi !

All was running great accept the sound, so I try to install "Apple ALC Audio solution" and I modified my clover config, then (tried to) restart.

Now, When i try to boot with mac the computer start the loading screen with the apple and restart automatically indefinitely. So i try to boot with Windows and I have the same screen as in this video ->

Window and mac are in one MX500 SSD in 2 partitions

So I try to format my Mac partition and reinstall the os > but same issues

Then I try to flash a new version of my bios to erase clover but nothing changes...
My motherboard is Asrock Killer Sli Z370 I did all installations in UEFI

If someone can help :/
I have no ideas but maybe I can reset the motherboard and format my drive to reinstall everything...
 
Joined
Jun 13, 2018
Messages
6
Motherboard
ASRock Z370 Killer SLI
CPU
Intel Core i7-8700K (3.7 GHz)
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 1080 WINDFORCE OC 8G
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS

Attachments

  • 35542702_1793260850758728_7101314917369643008_n.jpg
    35542702_1793260850758728_7101314917369643008_n.jpg
    195.2 KB · Views: 197
Last edited:
Joined
Jul 24, 2015
Messages
2,232
Motherboard
MSI H81i
CPU
i5-4570
Graphics
RX 580
The USB stick appears to be booting via legacy way not native UEFI. Likewise Windows looks to be installed legacy way not native UEFI.

So your HD Clover installation boot sequence may be native UEFI -> Windows legacy. Perhaps you are missing an NTFS.EFI driver? Compare with the USB.

On the native EFI hard drive installation it would go in /EFI/DRIVERS/DRIVERS64UEFI
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top