Contribute
Register

Clover doesn't show macOS install

Joined
Feb 22, 2018
Messages
99
Motherboard
GIGABYTE Z390 Designare
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580 & WX7100
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Hi,

I've made a boot USB drive with sierra using multibeast, i've taken a picture of the usb and contents.
When I boot from the USB, clover opens up, however, no macOS install is visible. I posted a picture below.
I need some help
 

Attachments

Joined
Feb 22, 2018
Messages
99
Motherboard
GIGABYTE Z390 Designare
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580 & WX7100
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
I tried running the code suggested in another thread:
"sudo launchctl unload /Library/LaunchDaemons/com.tonymacx86.InstallHelper.plist
sudo rm /Library/LaunchDaemons/com.tonymacx86.InstallHelper.plist

sudo rm /Library/PrivilegedHelperTools/com.tonymacx86.InstallHelper"

and now multibeast won't even finish the process on the usb, "encountered error that caused the software to fail.
Log:


02/22/18 15:21:21 - Installing 'Bootloaders > Clover Legacy Boot Mode'

02/22/18 15:21:52 - Installing 'BootVolume'
02/22/18 15:21:52 - Copying 'apfs.efi'

02/22/18 15:21:52 - Mounting EFI
02/22/18 15:21:52 - Installing 'Drivers > Audio > Realtek ALCxxx > 100 / 200 Series Audio'

02/22/18 15:21:55 - Installing 'Drivers > Disk > 3rd Party SATA'

02/22/18 15:22:01 - Installing 'Drivers > Disk > 3rd Party eSATA'

02/22/18 15:22:04 - Installing 'Drivers > Misc > FakeSMC'

02/22/18 15:22:07 - Installing 'Drivers > Network > Intel > AppleIntelE1000e v3.3.6'

02/22/18 15:22:10 - Installing 'Drivers > USB > 3rd Party USB 3.0'

02/22/18 15:22:13 - Installing 'Drivers > USB > 7/8/9 Series USB Support'

02/22/18 15:22:18 - Installing 'Drivers > Graphics > Intel Graphics Fixup'

02/22/18 15:22:21 - Installing 'Lilu v1.1.6'

02/22/18 15:22:23 - Installing 'Customize > System Definitions > iMac > iMac 14,2'

02/22/18 15:22:25 - Unmounting EFI
02/22/18 15:22:25 - EFI partition was not mounted. Exiting.
 
Joined
Feb 22, 2018
Messages
99
Motherboard
GIGABYTE Z390 Designare
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580 & WX7100
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Okay, so I've managed to get into clover, with the USB boot appearing. Now my issue is when I click it, the screen just goes black
 
Top