Contribute
Register
Status
Not open for further replies.
Joined
Feb 23, 2019
Messages
3
Motherboard
HP Z800
CPU
2x E5645
Graphics
FirePro W4100
Mobile Phone
  1. Android
Hello. Im stuck after clover, before i had problem with ramdisk, in config.plist i fixed it(i think). Now i have new problem and i cant fix it. Please give me some advices how to fix it. Hp z800 w4100firepro 2x6core cpu.
 

Attachments

  • 20190224_014439.jpg
    20190224_014439.jpg
    6 MB · Views: 152
  • 20190224_015102.jpg
    20190224_015102.jpg
    4.7 MB · Views: 141

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
25,692
Motherboard
Lenovo ThinkStation p700
CPU
2x E5-2620 V3
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Feb 23, 2019
Messages
3
Motherboard
HP Z800
CPU
2x E5645
Graphics
FirePro W4100
Mobile Phone
  1. Android
thx for the fast reply, was really helpful. :) i got some info about this error and i think the problem is mine config.plist, because i changed it from 14.1imac to 5.1 mac pro...what you think? I was use unibeast for create a bootable usb drive.
 
Last edited:

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
25,692
Motherboard
Lenovo ThinkStation p700
CPU
2x E5-2620 V3
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
what you think?
If you are booting from USB I think it's a USB problem.
If you are booting from SATA I think it's a SATA problem.
 
Joined
Feb 23, 2019
Messages
3
Motherboard
HP Z800
CPU
2x E5645
Graphics
FirePro W4100
Mobile Phone
  1. Android
If you are booting from USB I think it's a USB problem.
If you are booting from SATA I think it's a SATA problem.
The unibeast made usb finished correctly. I was try one more usb, but same issue. Config.plist also changed to 5.1macpro on second usb. I use a usb 2.0drive and mine pc supports only usb 2.0.
 
Status
Not open for further replies.
Top