Contribute
Register

Chimera 2.0 Now Available with iMessage Login Fix

Status
Not open for further replies.
Joined
Feb 28, 2012
Messages
7
Motherboard
Z68X-UD3H-B3
CPU
2500k
Graphics
Radeon 6850
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I just installed Chimera 2.0.1 and everything is working fine even imessage except that when I boot it has to be with boot ignore caches. Has anyone encountered a similar problem or might know a solution? I tried to delete S/L/Caches/com.apple.kext.caches/startup/* and repaired disk permissions; it did not work for me. Any help would be greatly appreciated, thanks.
 
Joined
May 17, 2012
Messages
1
Motherboard
ASUS P8P67 Deluxe
CPU
I7 3770k
Graphics
GTX 470
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
Thank you guy!!!
 
Joined
Jan 6, 2011
Messages
19
Motherboard
GA-Z77X-UP5-TH
CPU
i5 3570K
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
  3. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Followed Neil's guide for Fusion drive and worked like a charm. This is what i did

Copied the modules folder into my extra folder via pacifist.
followed neil's guide to install the boot0, boot1h and boot to the fusion drives.
Just to be on the safe side, made my ethernet adapter the first in the service order list and rebooted.

Worked like a charm!! Everything works.

Thanks a lot for this update!!!
 
Joined
Sep 19, 2012
Messages
1
Motherboard
Gigabyte EP45 UD3 UD3
CPU
E8400@3.00 GHz
Graphics
NVIDIA GeForce GT220
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Joined
Feb 10, 2011
Messages
36
Motherboard
Hackintosh
CPU
(Lynnfield) Intel Core i7
Graphics
EVGA GTX 660Ti
Mac
  1. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I'm still having trouble with the NEW way you do multibeast I must use version (4.6.1) for Lion if not I can't get my system running. I use the last boot loader and it works great but this new 2.0.1 give me problems I never had before. Such as Keyboard stopped responding, trackpad not (Auto connecting) on startup,and some other text one the boot screen that was never there before I installed the New 2.0.1 version. so I deleted my (Extra Folder) reinstalled the boot loader from 5.2.1 MB and all is back to normal. My fear is all the new updates are gonna be the death of my machine. As I said I can't use the MultiBeast package from start to finish I my use easybeast in 4.6.1 then add from the new MultiBeast package. Thanks for any help why that is.
 
Joined
Nov 28, 2012
Messages
1
Motherboard
windows
CPU
2.50 dcore
Graphics
nvidia
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Build like a real Mac with:

Procesor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (Sockset 775 LGA 45nm)

Motherboard: Asus P5N MX

RAM: DDR2-4GB

Grafic Card: NVIDIA GeForce 9400GT-1GB

HD: Any HD sata II from 80GB till 2.5TB

PSU: Any from 400W till what you can find

DVD-WR: Any

Monitor: Any monitor

USB: Any from 8GB till 64GB

APP: Mac OS X 10.6.X till10.8.X

And everything else by www.tonymacx86.com/

All tested by me and worked 100% like a real MAC my Hackintosh.

My friendly Greetings!
 
Joined
Apr 2, 2012
Messages
47
Motherboard
GA-Z77M-D3H
CPU
i5-3750K
Graphics
RX 570
I had a problem putting mine to sleep after this update. Even manual sleep went broke - PSU do not go off and no mouse clicks or keyboard can bring it back. Hack effectively hangs. Reverting to Chimera 1.11.1 - manual sleep works fine. Testing auto sleep.
 
Joined
Dec 12, 2012
Messages
4
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UD4H
CPU
i5 3570k
Graphics
GTX670
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I still feel clover is the way to go, so many more options and features
 
Status
Not open for further replies.
Top