Contribute
Register

Chimera 1.9 - Dual/Triple NVIDIA GeForce with Stock DSDT!

Joined
Apr 24, 2013
Messages
43
Motherboard
GA x79 UP5
CPU
i7 3930K
Graphics
nVidia 670 & 750 ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I am struggling getting two nVidia cards to work on my machine.

I am running 10.8.3 with one 670 FTW and now want to install a 750 ti so that I can get more cuda cores for Adobe software and offload the monitors from my 670.

I am able to get to the apple loading screen but then it freezes. It is as if it doesn't know what to do with the two cards. I also have updated to the latest Chimera but what am I missing?

Any help will be greatly apprecited!
 
Joined
Aug 20, 2013
Messages
14
Motherboard
Yosemite 10.10.1
CPU
i7-4770K, 4.5 GHz overclocked
Graphics
EVGA GTX 780 Ti Superclocked ACX
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hey Guys,

Can somebody help me to get this to work?

So I have three Nvidia GTX 780 Ti in my Computer and only two are working properly in Mavericks/Yosemite. If I start the machine with windows it shows all Cards working fine.

This is the main board i use: (the cards use the first six upper slots)
Gigabyte GA-Z87X-UD7 TH Intel Z87 So.1150 Dual Channel DDR3 EATX

Id be happy if somebody knows how to fix that!

Thanks!

I'm running
Yosemite 10.10.1 with latest NVIDIA Web Drivers / CUDA

122249d1421500679-multiple-gpu-tripple-780-ti-third-780-ti-not-working.png


( I started a thread about this already, but nobody could help so far :/
http://www.tonymacx86.com/graphics/154546-multiple-gpu-tripple-780-ti.html )
 
Joined
Aug 20, 2013
Messages
14
Motherboard
Yosemite 10.10.1
CPU
i7-4770K, 4.5 GHz overclocked
Graphics
EVGA GTX 780 Ti Superclocked ACX
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Joined
Jan 4, 2015
Messages
119
Motherboard
MSI X99A Godlike Carbon
CPU
Intel 6850k
Graphics
Dual EVGA GTX 780 ti
How are you getting more than one gpu working? I can't figure out how to fix my issue. Single gtx 780 ti works fine.second can't login.
 
Joined
Dec 11, 2012
Messages
35
Motherboard
MSI P35 Neo2
CPU
Intel Xeon X5470 (socket 771-775 mod)
Graphics
Asus Gtx 760 DirectCu II 2GB
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Hi.

I just had success booting two GPU's on Mavericks, one GTX 470 1270mb and a 9600GT 512mb. System was halting at "PCI Configuration begin" to begin with but it turns out you HAVE to use the stock DSDT, meaning that if you have a custom DSDT you have to either disable it with DSDT=Null at startup or remove the dsdt.aml from Extra folder, I just moved it to a subfolder.

I didn't get it working with the GTX 470 and a ATI 6450 1025mb (fanless), I would prefer to use the fanless card as my extra so any tips would be appreciated. I'm using GraphicsEnabler=Yes and the system boots, but the screen the ATI card handles doesn't display a picture, although the system does recognize the display connected to it and makes it active. When using only the 6450 I boot successfully with GraphicsEnabler=No.

Cheers! :wave::rolleyes:
 
Top