Contribute
Register

Changed GT 740 forRX 580 Then Did 10.14.5 Update > Black Screen

Status
Not open for further replies.
Joined
Apr 24, 2016
Messages
12
Motherboard
Gigabyte Z170M
CPU
i5 << need model # >> See Forum Rules !!
Graphics
RX 580
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. Android
Hi, yesterday I changed my GT 740 for a RX 580 8gb then I updated a 10.14.5 but it doesn't work.
What am I doing wrong?
Should I do a new install?
thanks
 
Joined
Apr 7, 2014
Messages
197
Motherboard
MSI Z370i Pro Gaming Carbon AC
CPU
i3-8100
Graphics
RX460
Mobile Phone
  1. iOS
Hi, yesterday I changed my GT 740 for a RX 580 8gb then I updated a 10.14.5 but it doesn't work.
What am I doing wrong?
Should I do a new install?
thanks

Was the RX 580 already working prior to updating to 10.14.5? Or did you update at the same time, RX 580 + 10.14.5?
Regardless, you have to remove all configurations you have related to GT 740. I believe the RX 580 is already OOB or at least you just need latest Lilu + WhateverGreen installed.
 
Joined
Apr 24, 2016
Messages
12
Motherboard
Gigabyte Z170M
CPU
i5 << need model # >> See Forum Rules !!
Graphics
RX 580
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. Android
No, first I changed the graphics then I updated lilu + WhateverGreen + ALC and I removed nvidiafix, later I updated to 10.14.5
I will try a clean install.

Thanks for the answer
 
Joined
Apr 24, 2016
Messages
12
Motherboard
Gigabyte Z170M
CPU
i5 << need model # >> See Forum Rules !!
Graphics
RX 580
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. Android
Hi,
I finally managed to run 10.14.5; I erased the old EFI and reinstall a new with multibeast :) but now the quick view doesn't work.
I will go on researching
 

Attachments

  • 10 14 5.jpg
    10 14 5.jpg
    94.3 KB · Views: 22
Status
Not open for further replies.
Top