Contribute
Register

Can't reach El Capitan installer - HP 15-an002nv

Joined
Jan 18, 2013
Messages
4
Motherboard
LGA2011
CPU
i7-3820
Graphics
Sapphire HD7970 OC
Mac
MacBook Air
Classic Mac
Mobile Phone
Android
This is SkyLake 6200U with the HD 520 and a nVidia 940M GPU. I have created a 10.11 usb install media and installed Clover on it. However when selecting the os x boot entry it goes to a black screen for a few seconds and then reboots, -v doesn't fo anything, I see no text at all. I have tried booting with cpus=1 -v -f npci=0x2000 and 0x3000, with and without dropping SSDT from Clover. Any thoughts? I am on latest F.79 BIOS, SATA Controller in AHCI mode and DVMT pre-alloc set to 128MB.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
188,949
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
This is SkyLake 6200U with the HD 520 and a nVidia 940M GPU. I have created a 10.11 usb install media and installed Clover on it. However when selecting the os x boot entry it goes to a black screen for a few seconds and then reboots, -v doesn't fo anything, I see no text at all. I have tried booting with cpus=1 -v -f npci=0x2000 and 0x3000, with and without dropping SSDT from Clover. Any thoughts? I am on latest F.79 BIOS, SATA Controller in AHCI mode and DVMT pre-alloc set to 128MB.
Follow the Clover guide linked from the FAQ.

http://www.tonymacx86.com/el-capita...faq-read-first-laptop-frequent-questions.html

Pay attention the Skylake info in the FAQ. It is important.
 
Top