Contribute
Register

Cant get to installer? just white screen (well two out of three ;)

Joined
Feb 25, 2011
Messages
121
Motherboard
Z390 Designare
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 56
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Used unibeast ML to make a install disk on an ssd, i can boot from the ssd and then select the ML installer.
Then i have my middle screen is grey (with the osx pattern) and my outer two displays are white.. waited for nearly 10 minutes but nothing happens...

any ideas?
 
Joined
Aug 22, 2011
Messages
17
Motherboard
Asus Z97-C
CPU
i5-4670k
Graphics
GTX 570
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hey, you should try to boot in verbose mode to see why it's hanging.
 
Joined
Feb 25, 2011
Messages
121
Motherboard
Z390 Designare
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 56
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
well verbose doesnt help, just pages of text and then it continues to the installer screen where it's not really *hanging* as i can still move my mouse around.. just a white screen... nuttin'....
 
Joined
Jun 5, 2012
Messages
4
Motherboard
Hackintosh 10.8
CPU
i7-2600k
Graphics
MSI Radeon 6870 1GBx2 Crossfire
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
i think it may be an issue to do with the video card. try running GraphicsEnabler=No and see how that goes.
 
Joined
Jul 23, 2012
Messages
7
Motherboard
OSX Mountain Lion 10.8.0
CPU
Intel Core i7 860 (Socket 1156)
Graphics
Nvidia Geforce GTX 570
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
delet from where? from your existing installation? :smile:
 
Joined
Jul 23, 2012
Messages
7
Motherboard
OSX Mountain Lion 10.8.0
CPU
Intel Core i7 860 (Socket 1156)
Graphics
Nvidia Geforce GTX 570
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
ah you put the kext via multi beast to your stick?! :)
 
Top