Contribute
Register

Can't Get Past iBoot?

Status
Not open for further replies.
Joined
Feb 2, 2011
Messages
2
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hey
I just partitioned my hard drive, i also found out that my bios, by default, is in ACHI mode. So i went ahead and burned the iboot disk, got my snow leo disk ready and restarted my computer. After refreshing iBoot so it shows that i have my OSX disk in, i go to load it up and i get the "You must restart your computer" message.

I tried typing "-x" aswell as "PCIRootUID=1" And both times i got the same message.
So what am i doing wrong?

P.S. if this thread is in the wrong place, i am sory, i am new.
 
Joined
Feb 2, 2011
Messages
2
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
karacho said:
Not just AHCI is necessary...read some Guides please

Topic moved into the right subforum!

i did, i followed that guied (EDIT: In your sig) to get it working....please help!
 
Joined
Mar 4, 2010
Messages
4,016
Motherboard
ASUS ROG Strix Z270E-Gaming
CPU
i5-7600K
Graphics
Vega 64
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
ToxicStupidity said:
karacho said:
Not just AHCI is necessary...read some Guides please

Topic moved into the right subforum!

i did, i followed that guied (EDIT: In your sig) to get it working....please help!
I havn't any idea about your MoBo and your Bios, sorry...if you're jumping into your Bios have a look for similar options. And if you've had reading my Guide, then you know, if iBoot don't work for you, you can try it with iBoot-Legacy as an alternative
 
Status
Not open for further replies.
Top