Contribute
Register

Can't Download Apps from Mojave App Store

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 27, 2020
Messages
8
Motherboard
Gigabyte Z390 Designare
CPU
Intel Core i9-9900K
Graphics
AMD RX 570
Mobile Phone
  1. iOS
Hello internet,

I could really use some help! I just finished installing Mojave 10.14.6 on my hackintosh, but every time I try to download something from the Apple Store I just get a spinning circle that turns back into the cloud/get button after a while. Here is everything I've tried so far:

-Signing in and out of the Apple Store
-Signing in and out of my iCloud account
-Copying and pasting terminal commands (post #7 and #18 on https://www.tonymacx86.com/threads/...d-com-apple-commerce-client-error-500.270957/)
-Going into Clover, and in the Custom UUID field, changing it to let the system assign one.
-Updating Clover to the newest version and reinstalling EmuVariableUefi-64.efi driver

When I did the last one, Clover still detects it's on 5102 rather than 5121 though. Does anyone know what to do? I would really appreciate the help!
 
Last edited:
Joined
Jan 22, 2021
Messages
1
Motherboard
hp elitebook 8470p
CPU
i5
Graphics
hd 4000
Hello internet,

I could really use some help! I just finished installing Mojave 10.14.6 on my hackintosh, but every time I try to download something from the Apple Store I just get a spinning circle that turns back into the cloud/get button after a while. Here is everything I've tried so far:

-Signing in and out of the Apple Store
-Signing in and out of my iCloud account
-Copying and pasting terminal commands (post #7 and #18 on https://www.tonymacx86.com/threads/...d-com-apple-commerce-client-error-500.270957/)
-Going into Clover, and in the Custom UUID field, changing it to let the system assign one.
-Updating Clover to the newest version and reinstalling EmuVariableUefi-64.efi driver

When I did the last one, Clover still detects it's on 5102 rather than 5121 though. Does anyone know what to do? I would really appreciate the help!
same here
 
Joined
Apr 13, 2020
Messages
15
Motherboard
Lenovo Legion Y530
CPU
i58300h
Graphics
1050ti
Have the Same Problem.
 
Status
Not open for further replies.
Top