Contribute
Register

[Cant' Boot] UniBeast ML 1.5.1 / GA-H77M-D3H + i3770 + GTX560 Ti

Joined
Jul 23, 2012
Messages
46
Motherboard
GA H77M-D3H
CPU
i3770
Graphics
GTX 560 Ti
Mac
Classic Mac
PowerBook
Mobile Phone
iOS
[WORKS] UniBeast ML 1.5.1 / GA-H77M-D3H + i3770 + GTX560 Ti

This is What I build for ML:

Intel Ivy Bridge Core i7-3770 3.4GHz(Turbo 3.9GHz)
Gigabyte H77M-D3H/M-ATX
Transcend JETRAM DDR3 4G-1600 x 4
Liteon S100 128G SSD
Pioneer DVR-S20LBK/24XSATA
GALAXY GTX560 Ti 1G
LG IPS224T-PN (AH-IPS)
SuperThermo-P1 M-ATX Case
FSP Group AURUM GOLD 400W
D-LINK DWA-525 Wireless PCI Card

1.

I finished the Unibeast 1.5.1 ML USB Drive

and then Boot from USB and I use GTX560 Ti

the Screen Show this ... and I can't boot


照片 2.JPG


2.

I disable GTX560 Ti and Boot use HD4000

then show this :

DSC08782.jpg


ERROR: dcbtable_version is 0x1
ERROR: nVidia ROM Patching Failed


Is there any Way I can try ?
Please !!!
 
Joined
Apr 20, 2012
Messages
53
Motherboard
Gigabyte Z68X-UD5-B3
CPU
i7-2600K
Graphics
GTX 780SC / GTX 560 Ti
Mac
iMac, Mac Pro
Mobile Phone
iOS
cant get graphics card working

HI, osxmix

pleas, need help with seting up muiltbeast my build, cant get graphics card working

mothere board UD5-B3
graphics card MSI 560ti


cheers.
 
Joined
Dec 29, 2012
Messages
2
Motherboard
win 8 x64
CPU
i7-2600k
Graphics
gtx 56o ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:Got the same Problem...............really need help.:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
Is there anybody to solve this problem.if yes then i would be really thanks full.:clap::clap::clap::clap:
 
Joined
Dec 29, 2012
Messages
2
Motherboard
win 8 x64
CPU
i7-2600k
Graphics
gtx 56o ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
i figure out the problem............what i did was didn't use video card(gtx 560 ti) instead i used mob's vid card.
and also typed PCIRootUID=0 and GraphicsEnabler=yes on boot's menu.:clap::clap::clap::clap::clap::clap:
 
Top