Contribute
Register

Cant Boot installer [Newbie][Unibeast]

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 24, 2013
Messages
40
Motherboard
Asus Vivobook S400CA-CA040H [Clover][Windows8.1][Yosemite]
CPU
Intel Core i7 3517U Ivy Bridge 22nm, HM76
Graphics
Intel HD4000, 1366x768
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
Yep I was expecting that, It is a half PCIe slot, any preferred cards or is anything on that list okay.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
184,490
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Yep I was expecting that, It is a half PCIe slot, any preferred cards or is anything on that list okay.

Read at link in post #68.
 
Joined
Nov 24, 2013
Messages
40
Motherboard
Asus Vivobook S400CA-CA040H [Clover][Windows8.1][Yosemite]
CPU
Intel Core i7 3517U Ivy Bridge 22nm, HM76
Graphics
Intel HD4000, 1366x768
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
So got an AR9280 Half sized wireless card and stuck it in, works fine in both windows and mac.
Touchpad works with some drivers a googled for ELD, but it has no option to reverse the scrolling (im used to moving fingers towards the screen to see stuff higher up on the page)


The main thing I wanted to get done now is to get the sound working, I cant identify anything about the sound device other than "High Definition Audio Device"

Is VoodooHDA the first thing to try, irl have to get the kext utility out as multibeast failed with that kext?

Edit, installed VoodooHDA 287 using the kext utility for yosemite. Chrome shows a sound output but nothing is playing :/
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
184,490
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
...
Touchpad works with some drivers a googled for ELD, but it has no option to reverse the scrolling (im used to moving fingers towards the screen to see stuff higher up on the page)

SysPrefs->Trackpad.

The main thing I wanted to get done now is to get the sound working, I cant identify anything about the sound device other than "High Definition Audio Device"

Is VoodooHDA the first thing to try, irl have to get the kext utility out as multibeast failed with that kext?

Edit, installed VoodooHDA 287 using the kext utility for yosemite. Chrome shows a sound output but nothing is playing :/

Consider using patched AppleHDA instead.
 
Status
Not open for further replies.
Top