Contribute
Register

Canon Pixma 3150 no longer works after Maverick update

Joined
Nov 18, 2013
Messages
10
Motherboard
Gigabyte GA77z DS3 Version 1 Bios version F11a (Beta) was F5
CPU
1155 i7 Intel processor 3.4 Ghz
Graphics
GeForce GT 730 2048 Mb Nvida Graphics PCI card
Mac
MacBook Pro, Mac Pro
Mobile Phone
Android
Good day Folks I am struggling with an printer - scanner issue for some years I have enjoyed a reliable PC Gyg GA-Z77-DS3H mother board 16Gb mem. i7 processor. After updating the Maverick software my printer - scanner was no longer in the system, tried all the solutions I could find including Canon support - rebuilt the operating system and up to the point of installing Apple updates the printer - scanner was back. I have an alternative Linux system which gets along great with the Pixma.
I have used the latest drivers supplied by Canon. Any help would be appreciated.
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
21,091
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Good day Folks I am struggling with an printer - scanner issue for some years I have enjoyed a reliable PC Gyg GA-Z77-DS3H mother board 16Gb mem. i7 processor. After updating the Maverick software my printer - scanner was no longer in the system, tried all the solutions I could find including Canon support - rebuilt the operating system and up to the point of installing Apple updates the printer - scanner was back. I have an alternative Linux system which gets along great with the Pixma.
I have used the latest drivers supplied by Canon. Any help would be appreciated.
The Rules said:
Profiles need to contain at least your primary system to assist others with helping you
Is the device connected by USB ?
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
21,091
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Yes it is USB connected I do not use any wireless features Thanks
My Z77-DS3H build gets 'confused' about USB sometimes, this is how I fix it :

Unplug the power lead.
Press and hold in the On button for 30 seconds.
Release the button and reconnect the power lead.
Power on and test.
 
Top