Contribute
Register

Cannot boot without nv_disable=1 & kext-dev-mode=1 - Nvidia 750 TI

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 10, 2013
Messages
17
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Things like boot flags and such depend on your setup as to what works.

I fully understand that, but the relevant thing here is figuring out exactly what is missing to enable the support of HDMI so I dont have to use VGA anymore. Don't you agree it would be much easier to solve this going about it that way rather than guess and check...
 

Stork

Admin
Staff member
Joined
Sep 21, 2010
Messages
13,114
Motherboard
Gigabyte Z690 Aero G
CPU
i5-12600K
Graphics
RX 6800 XT
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
  3. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Are you using a ASUS GTX 750 Ti? If so, that can be your problem. The ASUS GTX 750 Ti owners can't use their HDMI connection. I am really surprised that your VGA connection works as Apple hasn't supported VGA in a decade.
 
Joined
Sep 10, 2013
Messages
17
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Are you using a ASUS GTX 750 Ti? If so, that can be your problem. The ASUS GTX 750 Ti owners can't use their HDMI connection. I am really surprised that your VGA connection works as Apple hasn't supported VGA in a decade.

Thats so strange that its unique to ASUS and not the card itself. I could try using DVI instead but I'd have to go pick up a cable. Does anyone know why exactly it doesn't work with ASUS, is this common with all their cards or only this one?
 
Status
Not open for further replies.
Top