Contribute
Register

Cannot access Yosemite after Multibeast setup?

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 6, 2014
Messages
36
Motherboard
GA-X99-UD4
CPU
Intel Core i7 5930K
Graphics
NVidia GeForce GTX 980
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I was following this guide for my system:

http://www.tonymacx86.com/yosemite-...motherboard-temporary-guide-os-x-10-10-a.html

Which worked very well, I was able to get Yosemite onto my new system, but after running Multibeast with the specs provided in the guide, I am no longer able to boot, instead I get this message:

Mac Screen Shot 2014-12-15 10-52-54.png

I have worked with quite a few Macs, and one other Hackintosh but I have never seen this message before.
 
Joined
Mar 18, 2014
Messages
980
Motherboard
Dell XPS 15 7590 - Clover
CPU
i7-9980HK
Graphics
HD 630 + GTX 1650
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Apple
Mobile Phone
  1. iOS
I was following this guide for my system:

http://www.tonymacx86.com/yosemite-...motherboard-temporary-guide-os-x-10-10-a.html

Which worked very well, I was able to get Yosemite onto my new system, but after running Multibeast with the specs provided in the guide, I am no longer able to boot, instead I get this message:

View attachment 118167

I have worked with quite a few Macs, and one other Hackintosh but I have never seen this message before.

The kext that's preventing you from booting and giving you a kernel panic is ElliotForceLegacyRTC (if you haven't picked up on that already). Do you need this kext? Because if you don't then you have to remove it to get your computer booting ...

If you need that kext for an AppleRTC patch, I would recommend doing that patch in the DSDT / with Clover (if you have it).
 
Status
Not open for further replies.
Top