Contribute
Register

can some one help me? osx not installing

Status
Not open for further replies.
Joined
Jan 22, 2013
Messages
1
CPU
i5-4670k
Graphics
GTX 760
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
[video=youtube_share;dy_GJlrQJdU]http://youtu.be/dy_GJlrQJdU[/video]


my specs:

mobo: MSI-Z87I
cpu: I5-4670k
ram: 4gb 1600mhz
hdd: 1tb WD
gpu: GTX 760
 
Joined
Oct 9, 2013
Messages
3
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Same problem here! Some help would be awesome.

I've loaded the optimized defaults in the bios. HDD was set to AHCI by default. Just changed the 1st boot device to USB Key...

Also tried to be boot with -v -x etc. No success...

Does the bios needs patching or something?
 
Joined
Mar 18, 2012
Messages
7,366
Motherboard
Gigabyte GA-B75M-HD3
CPU
i7-3770
Graphics
HD 5570
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Other
Does the bios needs patching or something?

That is my understanding of MSI Z87 motherboards, you will need to do further searching and reading to get the problems sorted for your board. Here is the only pointer that I am aware of for MSI Z87
http://www.tonymacx86.com/mountain-...de-os-x-10-8-5-onto-haswell-msi-z87m-g43.html

Good Luck and keep us posted - if you can do a guide to help others following then many would appreciate the steps and information.

:thumbup:


Adrian B
 
Joined
Oct 9, 2013
Messages
3
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Sounds good!
I'll give it a try on Sunday.
Thanks man. :)

If have success in any way, I'll definitely post my way to success.
 
Status
Not open for further replies.
Top