Contribute
Register
Joined
Feb 27, 2013
Messages
3
Motherboard
Mac Pro
CPU
i7 3930k
Graphics
GTX-670
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hey there,
I'm having major trouble getting my Multibeast boxes sorted for my build.

system info:
Gigabyte x79-ud5
Nvidea gtx-670
i7 3930k
16gb ram

Here's the story,
I built this Hack a few months ago with a friend who helped me choose compatible parts, construct the tower and install with Unibeast and Multibeast.
It took a day or two of fiddling around but he finally got the Multibeast boxes to jive with my system and I have had 2 months on my fully functioning Hack.

This week I used Migration Assistant to transfer some programs from my Hack to my MBPro. As I'm sure most of you know, this was a BIG mistake....

The MBPro ended up 'white screening' on me and required a clean install; My Hack would no longer boot and i was unable to fix the problem in Terminal and went for a new partition and a clean install.

Unibeast install went fine, booted off the usb via Mountain Lion option, Multibeast install checking UserDSDT,
audio driver-(without dsdt)-realtek 898,
system-lynx2mac,
customization- GraphicsEnabler=No
- npci=0x3000

I have tried endless combinations in Multibeast with no success....
3 days of failed attempts has left me defeated.

Any help would be much appreciated,
 
Joined
Feb 27, 2013
Messages
3
Motherboard
Mac Pro
CPU
i7 3930k
Graphics
GTX-670
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Ok, I am now getting panics upon trying to boot off of the ssd.

i will attach a photo,
 

Attachments

  • image.jpg
    image.jpg
    962.2 KB · Views: 155
Top