Contribute
Register

broadcom bcm94352z mojave

Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 2, 2011
Messages
9
Motherboard
Dell Latitude 7559 (clover)
CPU
i7-6700HQ
Graphics
Geforce 960m + HD 530 1920x1080
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. iOS
Hi guys,

i have installed a broadcom bcm94352z in my dell 7559 however the card is not seen in either windows or osx.
The card is supposedly supported in both and there is no bios whitelist.
The card works in another laptop.
Any help please.

thanks
 

Gigamaxx

Moderator
Joined
May 15, 2016
Messages
6,563
Motherboard
GIGABYTE X470 Arous Gaming 7 WiFi
CPU
Ryzen R9 3900X
Graphics
RX 480
Mac
  1. iMac
Hi guys,

i have installed a broadcom bcm94352z in my dell 7559 however the card is not seen in either windows or osx.
The card is supposedly supported in both and there is no bios whitelist.
The card works in another laptop.
Any help please.

thanks
Google fakepciidkext you need to add to clover/Kexts/Other folder.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
186,691
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Hi guys,

i have installed a broadcom bcm94352z in my dell 7559 however the card is not seen in either windows or osx.
The card is supposedly supported in both and there is no bios whitelist.
The card works in another laptop.
Any help please.

thanks
No "Problem Reporting" files attached.
Read FAQ, "Problem Reporting" again. Carefully. Attach all requested files/output.
https://www.tonymacx86.com/threads/faq-read-first-laptop-frequent-questions.164990/
Use the gen_debug.sh tool mentioned in the FAQ, that way it is less likely you'll omit something.
 
Joined
Oct 2, 2011
Messages
9
Motherboard
Dell Latitude 7559 (clover)
CPU
i7-6700HQ
Graphics
Geforce 960m + HD 530 1920x1080
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. iOS
Google fakepciidkext you need to add to clover/Kexts/Other folder.
Thanks for the advice I have already added all the necessary files. I don’t believe it is a software issue as it doesn’t show in windows either
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
24,189
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Thanks for the advice I have already added all the necessary files. I don’t believe it is a software issue as it doesn’t show in windows either
if it doesn't show up on Device Manager in windows then it is either not sat in properly or defective
 
Joined
Oct 2, 2011
Messages
9
Motherboard
Dell Latitude 7559 (clover)
CPU
i7-6700HQ
Graphics
Geforce 960m + HD 530 1920x1080
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. iOS
if it doesn't show up on Device Manager in windows then it is either not sat in properly or defective
No doesn’t show up in device manager and the card works in another laptop. It is 100% seated correctly I’m just stumped with this one. It’s the last thing I need to get my Hackintosh working fully.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
186,691
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Thanks for the advice I have already added all the necessary files.

Nothing attached.

I don’t believe it is a software issue as it doesn’t show in windows either

Hardware problem. Check installation. Check BIOS options. Try a different card.
 
Joined
Dec 6, 2013
Messages
43
Motherboard
Dell Inspiron 15 3567
CPU
i3-7100U
Graphics
HD 620
Mobile Phone
  1. iOS
Hi guys,

i have installed a broadcom bcm94352z in my dell 7559 however the card is not seen in either windows or osx.
The card is supposedly supported in both and there is no bios whitelist.
The card works in another laptop.
Any help please.

thanks
I've had your same problem on a DELL and it turned out I had tapped
fn+PrtScr
which on my keyboard is right next to the F12
this blocked my card to work from both windows and mac os. try disabling that block if you have it.
here's my post:

I can't believe I am so stupid. on my Dell's keyboard, by pressing Fn + (the key next to F12 with a little antenna on it) it is possible to enter some sort of an airplane mode.. I am surprised that this works on Mac OS even if there is no such thing as Airplane Mode in high Sierra.. I am glad I got it fixed, and thank you RehabMan for all your help and commitment to this forum. You're awesome and I really appreciate your work!
 
Joined
Mar 15, 2013
Messages
24
Motherboard
GA-Z370M-D3H
CPU
i5-8400
Graphics
UHD 630
Mac
  1. iMac
Screenshot 2018-11-06 at 7.30.51 PM.png
Screenshot 2018-11-06 at 7.30.37 PM.png
Screenshot 2018-11-06 at 7.30.14 PM.png
Screenshot 2018-11-06 at 7.30.01 PM.png
Screenshot 2018-11-06 at 7.30.37 PM.png
Perfect Work BroadCom BCM94352Z M.2 in Mojave 10.14.1 :clap:

Thanks to RehabMan:mrgreen:
 
Status
Not open for further replies.
Top