Contribute
Register

Boot0 error when starting without USB

Status
Not open for further replies.
Joined
Mar 17, 2013
Messages
9
Motherboard
Hackintosh Pro
CPU
Intel i7
Graphics
G force 670
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hello!

I ran Unibeast and Multibeast to install Mountain Lion on my Hack Pro. Now if I try starting the PC without the Unibeast flash drive it gives me the following error:

boot0: GPT
boot0: test
boot0: test
boot0: GPt
boot0: test
boot0: test
boot0: error

Any ideas how to fix this issue so I can boot without the USB? Do I need to partition my 2 tb hard drive or is that just if you're installing Snow Leopard?

I followed all of the steps exactly from this tonymac guide.
http://www.tonymacx86.com/61-unibeast-install-os-x-mountain-lion-any-supported-intel-based-pc.html

Thanks!

Also, here's some of my specs:

Gigabyte motherboard z77x-ud5h Bios v.14
EVGA GeForce GTX670
32 GB Corsair Vengeance RAM
Intel i7 3770k quad core 3.5 ghz
2 tb Western Digital HDD Caviar Black
(basically followed top specs posted for Hack Pro)
 
Joined
Sep 23, 2012
Messages
1,021
Motherboard
GA-Z77-DS3H 16Gb
CPU
Intel 3570k
Graphics
Nvidia GTX 660
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Seems like your getting the syntax wrong on the Sudo command. Are your sure your typing it correctly and using the correct name of your USB stick? Also you did unmount the hard drive?
 
Joined
Mar 17, 2013
Messages
9
Motherboard
Hackintosh Pro
CPU
Intel i7
Graphics
G force 670
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Got rid of the boot0 error. Now I'm stuck on the grey apple loading screen with the dashed wheel. The loading bar on the boot screen also moves from right to left as if it is going backwards.

GraphcisEnabler=No only gets it to a grey screen with the cursor frozen on it. I know I checked to turn it off in Multibeast already.



This is what I did to get rid of boot0 error:

I entered:

dd if=/Volumes/USB/usr/standalone/i386/boot1h of=/dev/disk0s2

This was the response:

2+0 records in
2+0 records out
1024 bytes transferred in 0.001042 secs (982830 bytes/sec)
 
Joined
Aug 11, 2013
Messages
5
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Got rid of the boot0 error. Now I'm stuck on the grey apple loading screen with the dashed wheel. The loading bar on the boot screen also moves from right to left as if it is going backwards.

I'm in the same spot. Have you found a fix for this problem?
 
Status
Not open for further replies.
Top