Contribute
Register

boot problems

Joined
Feb 21, 2013
Messages
21
Motherboard
desktop
CPU
i3-3225
Graphics
onboard
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
so my previous boot0 error is fixed but now when i try to boot snow leopard from the hard drive i get an endless loop of the chameleon boot loader screen. I've done some looking around here on the forums but can't seem to find anything though i may have and probably did miss something. any help would be greatly appreciated as this is my first hackintosh build. thanks. (tried using terminal to copy boot1h file from usb drive to hard drive but to no avail)

hardware:
gigabyte z77-ds3h mobo (with onboard graphics)
intel i3 3225 cpu
seagate 1TB 7200rpm hard drive
corsair vengeance RAM 16gb (2x8gb)
sony optiarc dvd drive
 
Joined
Feb 3, 2011
Messages
1,374
Motherboard
Gigabyte Z390 AORUS Ultra
CPU
i9-9900K
Graphics
RX 590
so my previous boot0 error is fixed but now when i try to boot snow leopard from the hard drive i get an endless loop of the chameleon boot loader screen. I've done some looking around here on the forums but can't seem to find anything though i may have and probably did miss something. any help would be greatly appreciated as this is my first hackintosh build. thanks. (tried using terminal to copy boot1h file from usb drive to hard drive but to no avail)

first step unplug power cord from psu wait 10 sec.clear the cmos take out battery for 30min.back into bios enable ahci in sata options.hdd should be on white sata port0 o osx boots by default.boot with -v -f graphicsenabler=no
 
Joined
Feb 21, 2013
Messages
21
Motherboard
desktop
CPU
i3-3225
Graphics
onboard
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
tried all of that and still no luck :( it just keeps cycling through the chimera bootloader screen even with the iboot disk in now
i've read that quick boot needs to be disabled but i can't seem to find a setting for it in my bios interface, i'm not sure if i'm just missing it or if its just not applicable to my motherboard
 
Top