Bluetooth not working after update to 10.13.6

Discussion in 'Network' started by andrewleonard1693, Jul 10, 2018.

  1. andrewleonard1693

    andrewleonard1693

    Joined:
    Mar 1, 2018
    Messages:
    20
    Motherboard:
    Asus Rog Strix Z370-E Gaming
    CPU:
    Intel 8th Gen i7-8700K (Coffee Lake)
    Graphics:
    Intel UHD Graphics 630 1536 MB
    Mobile Phone:
    iOS
    Jul 10, 2018 at 6:54 PM #1
    andrewleonard1693

    andrewleonard1693

    Joined:
    Mar 1, 2018
    Messages:
    20
    Motherboard:
    Asus Rog Strix Z370-E Gaming
    CPU:
    Intel 8th Gen i7-8700K (Coffee Lake)
    Graphics:
    Intel UHD Graphics 630 1536 MB
    Mobile Phone:
    iOS
    My Card --> BCM94352Z

    Updated through app store without any major problems. Only thing I see that isn't working is bluetooth. it just says not available in the menu bar.


    Before the update to 10.13.6 bluetooth worked reliably.

    The card itself shows up in System Report > Bluetooth but in the actual Bluetooth section all it says is "No information found".

    I have attached all problem reporting files as well.

    If there's any other information I should include please let me know.

    Any help would be very appreciated!!
     
    macmadness86 likes this.

    Attached Files:

    Last edited: Jul 10, 2018
  2. lostwolf

    lostwolf

    Joined:
    Jun 22, 2013
    Messages:
    9
    Motherboard:
    HP OMEN
    CPU:
    I7-7700HQ
    Graphics:
    HD630
    Mobile Phone:
    Android
    Jul 11, 2018 at 11:22 AM #2
    lostwolf

    lostwolf

    Joined:
    Jun 22, 2013
    Messages:
    9
    Motherboard:
    HP OMEN
    CPU:
    I7-7700HQ
    Graphics:
    HD630
    Mobile Phone:
    Android
    i had the same problem after update to 10.13.6.
     
  3. dylan90401

    dylan90401

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    18
    Motherboard:
    HP Specture 360 Ultra Laptop
    CPU:
    i-7 8550U
    Graphics:
    HD Graphics 630
    Mobile Phone:
    Android
    Jul 12, 2018 at 8:11 PM #3
    dylan90401

    dylan90401

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    18
    Motherboard:
    HP Specture 360 Ultra Laptop
    CPU:
    i-7 8550U
    Graphics:
    HD Graphics 630
    Mobile Phone:
    Android
    I also have this problem with the same m.2 BCM94352Z on HP SPECTRE 360 (2018) after update to 10.13.6. Haven't been able to find a fix.
     
  4. andrewleonard1693

    andrewleonard1693

    Joined:
    Mar 1, 2018
    Messages:
    20
    Motherboard:
    Asus Rog Strix Z370-E Gaming
    CPU:
    Intel 8th Gen i7-8700K (Coffee Lake)
    Graphics:
    Intel UHD Graphics 630 1536 MB
    Mobile Phone:
    iOS
    Jul 12, 2018 at 9:04 PM #4
    andrewleonard1693

    andrewleonard1693

    Joined:
    Mar 1, 2018
    Messages:
    20
    Motherboard:
    Asus Rog Strix Z370-E Gaming
    CPU:
    Intel 8th Gen i7-8700K (Coffee Lake)
    Graphics:
    Intel UHD Graphics 630 1536 MB
    Mobile Phone:
    iOS
    Thinking about just buying a native wifi/bluetooth card to avoid this problem moving forward
     
  5. locmer

    locmer

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    30
    Motherboard:
    GA-Z170N-WIFI 2.0
    CPU:
    Intel core i7 6700k
    Graphics:
    EVGA GEForce GTX 1050TI 4Gb
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    Jul 13, 2018 at 7:25 PM #5
    locmer

    locmer

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    30
    Motherboard:
    GA-Z170N-WIFI 2.0
    CPU:
    Intel core i7 6700k
    Graphics:
    EVGA GEForce GTX 1050TI 4Gb
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    Same here BCM94352Z bluetooth not working, the WIFI bit of this card is just fine ....:banghead:

    Input is welcome
     
  6. Gigamaxx

    Gigamaxx

    Joined:
    May 15, 2016
    Messages:
    3,513
    Motherboard:
    GIGABYTE Z170M D3H
    CPU:
    I5 6500
    Graphics:
    RX 480
    Mac:
    iMac
    Jul 13, 2018 at 8:30 PM #6
    Gigamaxx

    Gigamaxx

    Joined:
    May 15, 2016
    Messages:
    3,513
    Motherboard:
    GIGABYTE Z170M D3H
    CPU:
    I5 6500
    Graphics:
    RX 480
    Mac:
    iMac
    Check your USB status in about this Mac.
    Does your card have a usb cable that connects to the motherboard? You may need to use USBInjectallkext. Or some other USB fix.
     
  7. locmer

    locmer

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    30
    Motherboard:
    GA-Z170N-WIFI 2.0
    CPU:
    Intel core i7 6700k
    Graphics:
    EVGA GEForce GTX 1050TI 4Gb
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    Jul 13, 2018 at 8:54 PM #7
    locmer

    locmer

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    30
    Motherboard:
    GA-Z170N-WIFI 2.0
    CPU:
    Intel core i7 6700k
    Graphics:
    EVGA GEForce GTX 1050TI 4Gb
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    This Broadcom card is in an M2 slot, a combo Wifi/Bluetooth card : Broadcom BCM94352Z M.2 NGFF 802.11AC 867Mbps BT 4.0 DW1560

    So not sure if your comment apply, but still thanks for offering.
     
    Gigamaxx likes this.
  8. andrewleonard1693

    andrewleonard1693

    Joined:
    Mar 1, 2018
    Messages:
    20
    Motherboard:
    Asus Rog Strix Z370-E Gaming
    CPU:
    Intel 8th Gen i7-8700K (Coffee Lake)
    Graphics:
    Intel UHD Graphics 630 1536 MB
    Mobile Phone:
    iOS
    Jul 14, 2018 at 4:05 AM #8
    andrewleonard1693

    andrewleonard1693

    Joined:
    Mar 1, 2018
    Messages:
    20
    Motherboard:
    Asus Rog Strix Z370-E Gaming
    CPU:
    Intel 8th Gen i7-8700K (Coffee Lake)
    Graphics:
    Intel UHD Graphics 630 1536 MB
    Mobile Phone:
    iOS
    For me, the card shows up in the USB section of about this mac but nothing shows in the bluetooth section. I have USBInjectAll.kext and created a custom ssdt using RehabMan's tutorial. Attached some screenshots as well. I also have the combo wifi/bt card in the m.2 slot
     
    Gigamaxx likes this.

    Attached Files:

    • Screen Shot 2018-07-13 at 11.05.25 PM.JPG  (138.7 KB, 108 views)
    • Screen Shot 2018-07-13 at 11.05.16 PM.JPG  (321.9 KB, 120 views)
  9. Gigamaxx

    Gigamaxx

    Joined:
    May 15, 2016
    Messages:
    3,513
    Motherboard:
    GIGABYTE Z170M D3H
    CPU:
    I5 6500
    Graphics:
    RX 480
    Mac:
    iMac
    Jul 14, 2018 at 5:20 AM #9
    Gigamaxx

    Gigamaxx

    Joined:
    May 15, 2016
    Messages:
    3,513
    Motherboard:
    GIGABYTE Z170M D3H
    CPU:
    I5 6500
    Graphics:
    RX 480
    Mac:
    iMac
    Interesting, a user with the PCI BT wifi card solved by fixing USB. There is some link between BT and USB functionality. Have you tested any other USB fixes? GenericUSBkext, removing port limit patch etc...?
     
  10. andrewleonard1693

    andrewleonard1693

    Joined:
    Mar 1, 2018
    Messages:
    20
    Motherboard:
    Asus Rog Strix Z370-E Gaming
    CPU:
    Intel 8th Gen i7-8700K (Coffee Lake)
    Graphics:
    Intel UHD Graphics 630 1536 MB
    Mobile Phone:
    iOS
    Jul 14, 2018 at 6:59 AM #10
    andrewleonard1693

    andrewleonard1693

    Joined:
    Mar 1, 2018
    Messages:
    20
    Motherboard:
    Asus Rog Strix Z370-E Gaming
    CPU:
    Intel 8th Gen i7-8700K (Coffee Lake)
    Graphics:
    Intel UHD Graphics 630 1536 MB
    Mobile Phone:
    iOS
    I have the patches removed since I made the custom ssdt and still no luck. I’ll try that kext and report back
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice