Contribute
Register

Bluetooth missing

Joined
Mar 25, 2020
Messages
1
Motherboard
AAL10 LA-B843P GT820M
CPU
Intel i5-4210u
Graphics
Intel HD Graphics 4400
Hello,

As I was tired of using a USB wifi dongle but unwilling to spend lots of money I ordered an DW1820a. Wifi worked oob but I did the advised device-properties "registration" anyways. But this is where my problem start. I installed the kexts for BT and rebooted but in system information it says "no information found". I booted to windows to ensure it works and after the driver installation it did so I took a photo of the path where it is located (attached). Back in macOS I took a look at the IOReg but there card was not listed at all (highlighted port is the one where it should be), so I redid my USBmap with Newts script but even there it was nowhere to be found. I also tried manual mapping but it doesn’t change anything as I can’t map the ports themselves but only the „hub“ PR01 (IOReg picture).
Any help is appreciated as I don’t know what to do anymore.
 

Attachments

  • 5B956A89-BBAF-4070-95D1-7FECC4AE5539.jpeg
    5B956A89-BBAF-4070-95D1-7FECC4AE5539.jpeg
    807.6 KB · Views: 20
  • 36CDA390-FDE0-4E0F-83F1-6F4FCDEA9260.png
    36CDA390-FDE0-4E0F-83F1-6F4FCDEA9260.png
    160.1 KB · Views: 20
  • FE23C1CB-4466-4359-ADDE-891520910D1B.png
    FE23C1CB-4466-4359-ADDE-891520910D1B.png
    29.8 KB · Views: 18

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
24,223
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
 
Top