Contribute
Register

Black Screen with MacPro 6,1 or iMac 15 or iMac 17 System Definition

slim.jim

Moderator
Joined
Dec 17, 2014
Messages
4,114
Motherboard
MSI Z97 Gaming 9 AC
CPU
i7-4790K
Graphics
GTX 970
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
PowerBook
Mobile Phone
iOS
Z97 and 15,1 but I'm using the integrated HD4600 and having this issue from the main post. Main post is only for add-on GPUs. What about HD4600? Any recommendations? Thanks.
Enable Inject Intel and use the ig-platform-id 0x0D220003.
 
Joined
Sep 9, 2015
Messages
93
Motherboard
Asus ROG Strix Z390 I-Gaming
CPU
i5-9600K
Graphics
UHD 630 / RX 590
Mac
MacBook Air, Mac mini
Mobile Phone
iOS
Have smbios 17.1 skylake system. After uograde blank screen, all previous patches of AppleGraphicsDevicePolicy.kext not worked.
So, i checked all kext/info.plist, everything in place, no signal. removed latest Nvidia drivers, installed beta, and VGA works.
 
Joined
May 22, 2011
Messages
811
Motherboard
ASUS Z170-A
CPU
i7-6700K
Graphics
RX 560
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Can somebody help me how to injection for AAPL,boot-display from ACPI?
 

slim.jim

Moderator
Joined
Dec 17, 2014
Messages
4,114
Motherboard
MSI Z97 Gaming 9 AC
CPU
i7-4790K
Graphics
GTX 970
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
PowerBook
Mobile Phone
iOS
Can somebody help me how to injection for AAPL,boot-display from ACPI?
You can just use Clover Configurator. Set the Boot Display property to the correct port number on your GPU.
 
Joined
May 22, 2011
Messages
811
Motherboard
ASUS Z170-A
CPU
i7-6700K
Graphics
RX 560
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
You can just use Clover Configurator. Set the Boot Display property to the correct port number on your GPU.
Could you please help me find the correct port number? I am attaching my ioreg file.
 

Attachments

slim.jim

Moderator
Joined
Dec 17, 2014
Messages
4,114
Motherboard
MSI Z97 Gaming 9 AC
CPU
i7-4790K
Graphics
GTX 970
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
PowerBook
Mobile Phone
iOS
Could you please help me find the correct port number? I am attaching my ioreg file.
Looks like you are using port 3. Search your ioreg for AppleDisplay and you will see it.
 
Joined
Jul 20, 2016
Messages
3
Motherboard
z170
CPU
i7-6700
Graphics
gtx980m
Have smbios 17.1 skylake system. After uograde blank screen, all previous patches of AppleGraphicsDevicePolicy.kext not worked.
So, i checked all kext/info.plist, everything in place, no signal. removed latest Nvidia drivers, installed beta, and VGA works.
How did you remove the nvidia driver?? i cannot find any uninstall section for that, and..

where can i find the beta driver??

My el capitan version is 10.11.5 , would you plz let me know your driver version?? or the link??
 
Joined
Feb 19, 2016
Messages
26
Motherboard
Gigabyte GA-Z170X G5
CPU
Intel i7 6700K
Graphics
Asus STRIX GTX1070
Mobile Phone
iOS
Have smbios 17.1 skylake system. After uograde blank screen, all previous patches of AppleGraphicsDevicePolicy.kext not worked.
So, i checked all kext/info.plist, everything in place, no signal. removed latest Nvidia drivers, installed beta, and VGA works.
I concur installed the beta driver and can now log in again ;)
 
Joined
Sep 9, 2015
Messages
93
Motherboard
Asus ROG Strix Z390 I-Gaming
CPU
i5-9600K
Graphics
UHD 630 / RX 590
Mac
MacBook Air, Mac mini
Mobile Phone
iOS
Top