Contribute
Register

Black Screen when trying to install OSX Mojave through Clover Bootloader (Asus Z390-A)

Joined
Oct 5, 2019
Messages
1
Motherboard
Asus Z390-A
CPU
Intel i9 9900k
Graphics
Radeon Vega 64
I finally attempted to build my hackintosh, based on the guides provided here, and I have run into my first major snag that has forced my hand into registering for this site and begging the community for help. First off, thanks to everyone for getting me this far, anyone who has contributed to guides and tutorials here has made Hackintosh building possible for even guys like me, the near computer illiterate.

This is a first time vanilla hackintosh build, working off of an Asus Z390'A, i9 9900k, Radeon Vega 64, TB Evo SSD, 32g Corsair Vengece memory. After some tweaking of BIOS settings, I am able to boot up to the first initial Bootloader window, where I am prompted to install OSX from my external drive. However, when I double click the icon, I am greeted by a black screen, and then my computer shuts off. Several attempts before this one, I got a symbol that looked like a white circle with a slash through it, though somehow I fixed that... or made it worse... I don't know.

I'm going to try and give you as much info as possible from my BIOS, as well as my config files and kext files, in the hopes someone has dealt with this issue before and knows how to get past it. If there is anything else you need to see, please let me know, and I will post ASAP. I hate to have to reiterate this, but I'm still very new to computer building, so I ask for forgiveness for some of my ignorance.
 

Attachments

Joined
Nov 7, 2013
Messages
6
Motherboard
Gigabyte Aurus Z390 Pro
CPU
i7-8700
Graphics
RX 580
I have the same problem. Did you try to wait for a very long time ? Wait your computer fan stop and wake up with your keyboard (wait ~10-15mn)
 
Top