Contribute
Register

Black screen / freeze after loading Ethernet unibeast lion

Status
Not open for further replies.
Joined
Feb 15, 2012
Messages
4
Motherboard
Custom Hackintosh In G5 Case
CPU
i3 2120
Graphics
Nvidia gt320
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hello all, hope you'll be able to help me. I have osx 10.6.8 up an running on my hackintosh with no issues. I thought I'd try updating to lion using unibeast but I'm really struggling, the image creates fine and then restart the pc I can boot from my external drive but it just goes to a black screen. If I run in -v it stops just after loading the Ethernet and showing its mac address. I've tried with graphicsenabler=no but it just stops at the same screen :/. My setup is as follows:
Msi 7383 motherboard
4GB ram
3.2ghz dual core processor
GeForce 8400gs graphics card with 256mb memory
I've also tried disabling the Ethernet in case there's any problem with that kext but it stops at the section just before it.
Also removing the graphics card has the same result, no luck with pcirootuid=0 either.
Thanks in advance!
J
 
Joined
Feb 15, 2012
Messages
4
Motherboard
Custom Hackintosh In G5 Case
CPU
i3 2120
Graphics
Nvidia gt320
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Feb 27, 2012
Messages
1
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Same here :( Been trying everything but no results. I have a different board than yours tho (Intel) I'll Keep trying some new stuff i'll let you know if i find something.

Chris
 
Status
Not open for further replies.
Top