Contribute
Register

Black Screen After Updating to 10.12.5

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 23, 2012
Messages
158
Motherboard
Gigabyte Z170 HD3P
CPU
6700K @ 4GHz
Graphics
Pascal Titan X
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
The web driverWebDriver-378.05.05.05f01.pkg causes Safari to freeze computer when playing back video!!! Opera works fine! Have used Nvidia manager to boot with default OSX drivers & it works fine. Have tried to reinstall WebDriver-367.15.10.45f01.pkg but it won't install on latest Sierra build. So am just running with default OSX drivers now. Slightly slower on cinebench score but running fine.
Does anybody else experience this? I'm not finding others reporting this. What GPU do you have?
 
Joined
Mar 21, 2011
Messages
30
Motherboard
Powerhack G5 i7
CPU
Intel Core i7 970
Graphics
EVGA GeForce GTX1070 SC
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
  3. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Dec 21, 2015
Messages
23
Motherboard
MSI Z97 Gaming 5 ATX
CPU
Intel Core i7 4790k
Graphics
ZOTAC GeForce GTX 1060 6GB AMP! Edition
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Does anybody else experience this? I'm not finding others reporting this.

Went through literally a whole day watching video on Safari with my recently implemented GTX 1060 6GB and have had absolutely no issues (Aside from Night Shift requiring re-activating the display for it to work). I've yet to do any real graphics intensive work, however, so I don't have much to report on that end (Don't really have a point of comparison either, since all I have otherwise is a 750 1GB and a 960 2GB).
 

Stork

Admin
Staff member
Joined
Sep 21, 2010
Messages
13,085
Motherboard
Gigabyte Z690 Aero G
CPU
i5-12600K
Graphics
RX 6800 XT
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
  3. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Ah, well, I don't have a 4K monitor. So, I recommend you post a new thread with your problem with 4K in the title.
 
Joined
Aug 8, 2011
Messages
37
Motherboard
Lenovo D30
CPU
2x E5-2670
Graphics
AMD RX580
For me, the new driver broke my calibration color profile and the image is visibly different - brighter & blown out compared to the calibrated version. Also it broke my Spyder 3 calibration software (yes, I know its old and not supported, but still a change). There seems to be a bug around color profiles and LUT / gamma. Reverting to the previous driver or using the native OS X driver does fix these problems. This is for a NVIDIA GTX760.
 
Joined
May 8, 2014
Messages
13
Motherboard
Asrock Z87 extreme 4
CPU
4770 (non k)
Graphics
Gigabyte G1 1070
Mac
  1. iMac
Hi everyone!

Everything is fine with my 1070 G1 from gigabyte. Except I have random big spikes in fan speed. Every now and then the fan ramps up and then immediately shuts down. This was also happening on Linux operating systems but not under windows. Anyone else experiencing this?
Under heavy load there is no problem the fan spins as it should. This behaviour happens when the gpu is idle.
 
Joined
Mar 18, 2012
Messages
17
Motherboard
H61M ITX from ASRock
CPU
Intel Ivy Bridge (i3)
Graphics
Nvidia Quadro 600 - (SMBIOS MacPro 4,1)
Mac
  1. MacBook
  2. Mac Pro
Hi ) I experience some issue with the graphics drivers released from Nvidia for Sierra latest update 4. I have got a NV Quadro 600 on Fake Mac 6,1 and it looked fine with the update 2. But now that I've installed the nvidia web driver it displays like texture errors on desktop and snapshot utility, image preview, chrome etc. So bad that it won't even be readable.. Safari is ok, and so as other apps that don't work with graphics accelerated drivers.
what's wrong with those drivers update plz ?
I can't see any dramatical change since the last "pascal" update, 378..05
 
Status
Not open for further replies.
Top