Contribute
Register

Black Screen After Updating to 10.12.5

Status
Not open for further replies.
Joined
Mar 13, 2017
Messages
8
Motherboard
Gigabyte H110M-H
CPU
Intel Core i5-7400
Graphics
Galax GeForce GTX 1060 3GB
Mobile Phone
  1. iOS
I installed the new driver, but I can not get it to work. When I mark the webdriver option on Clover my video turns off after the logo screen. Without this option enabled I can boot, but without acceleration and without the recognized board. I have a GTX 1060 and I'm using the HDMI input
 
Joined
Jun 25, 2010
Messages
23
Motherboard
GA-Z170X-Gaming 7
CPU
Intel 6700K
Graphics
Geforce GTX-1070
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
Don't working GTX 1070, see my config.plist attached.

After install emuvariableuefi, driver load, but I get black screen, any suggestion ?
 

Attachments

  • config.plist
    5.8 KB · Views: 207
Last edited:
Joined
Mar 7, 2011
Messages
252
Motherboard
Asus TUF Z690 Plus D4
CPU
i9-12900K
Graphics
RX 6900 XT (spoofed)
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Don't working GTX 1070, see my config.plist attached.

After install emuvariableuefi, driver load, but I get black screen, any suggestion ?
try removing inject intel and ig-platform-id from graphics in config.plist.
 
Joined
Jul 25, 2012
Messages
3
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. iOS
same issue. with -v flag i get "Monitor 7MB" and without the 1080ftw is correct recognized but can't find the Monitor (black screen). tried with DVI and HDMI. i didn't have any DP devices.
 
Last edited:
Joined
Mar 7, 2011
Messages
252
Motherboard
Asus TUF Z690 Plus D4
CPU
i9-12900K
Graphics
RX 6900 XT (spoofed)
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
same issue. with -v flag i get "Monitor 7MB" and without the 1080ftw is correct recognized but can't find the Monitor (black screen). tried with DVI and HDMI. i didn't have any DP devices.
have u used AGDPfix if not try that
 
Joined
Dec 23, 2012
Messages
158
Motherboard
Gigabyte Z170 HD3P
CPU
6700K @ 4GHz
Graphics
Pascal Titan X
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
I see this problem here.
GT 740 2GB GDDR5
So it seems the system freeze while playing video with Safari is affecting users of previous GPU generations only... I'm not seeing any reports from Pascal users hit by this.
 
Joined
Aug 23, 2016
Messages
21
Motherboard
Asus Z170-A
CPU
I5-6600K
Graphics
GTX 1070, HD 530
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I was running via the integrated HD530 on El Capitan, however i've since connected HDMI to my GTX1070, upgraded to Sierra 10.12.4, and installed the web drivers - and it works! i've not had to do anything with Clover, once i installed the drivers and rebooted, it worked - full acceleration, full resolution (1440p). is there anything i'm missing here? do i need to edit my config.plist? e.g. remove 'inject intel' or anything?! or should i just let sleeping dogs lie?
 
Joined
Mar 12, 2014
Messages
6
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I've got a black screen with my gtx 1070. Just installed on a fresh install off Sierra 10.12.4
 
Joined
Aug 13, 2013
Messages
15
Motherboard
Gigabyte Z370-HD3
CPU
i7-8086K
Graphics
MSI 6900XTHT
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Aside from the usual iBooks bug, is anyone else getting bad performance after waking from sleep? Curious if its an issue with nvidia's beta driver, or the fact that I'm using iMac17,1 w/ AGDPFix. 1060 here btw.

I just wanted to note, I read on here that if you kind of "refresh" the display everything will be normal. Can confirm that any weirdness with night shift or low performance upon wake is remedied if you do something as simple as rotating the display and reverting it back.
 
Joined
Dec 21, 2015
Messages
23
Motherboard
MSI Z97 Gaming 5 ATX
CPU
Intel Core i7 4790k
Graphics
ZOTAC GeForce GTX 1060 6GB AMP! Edition
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
So it seems the system freeze while playing video with Safari is affecting users of previous GPU generations only... I'm not seeing any reports from Pascal users hit by this.

Well, I've had one freeze so far sourced from FCPX, but I don't think it was related to graphics since I could still move the mouse around. I hazard that more to a somewhat slow mechanical HDD sourced from a MBP. The driver itself has been peachy clean for me so far (Again, except for Night Shift, and I assume iBooks but I don't have an eBook to test so...).
 
Status
Not open for further replies.
Top