Contribute
Register

Black Screen After Apple Logo Install Screen

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 27, 2017
Messages
1
Motherboard
ASUS GL552VW
CPU
Intel Core i7-6700HQ
Graphics
NVIDIA GTX 960M
Hello,

I am trying to install High Sierra as a dual boot on my Asus Laptop, but I keep getting a black screen after the apple logo loading screen.

Here are my laptop specs:

- ASUS GL552VW
- Intel Core i7-6700HQ
- 8GB RAM
- NVIDIA GTX 960M
- HDD ST000LM024 HN-M101MBB

I am currently running most recent version of Windows 10 and have updated all BIOS settings as instructed here. I downloaded and installed High Sierra onto a bootable flash drive using UniBeast as described there as well. I am new to creating a hackintosh and I do not know what the error is or why the install process won't continue.

I ran the install with verbose and have the lines just before the screen goes black.

The last line of the code is "AppleIntelLpssI2CController::_serviceMatchingTimeSubr: fTimerServiceMatching timed out, fNotifications 0".

Any help is greatly appreciated!

IMG_2443.jpg
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
24,806
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Hello,

I am trying to install High Sierra as a dual boot on my Asus Laptop, but I keep getting a black screen after the apple logo loading screen.

Here are my laptop specs:

- ASUS GL552VW
- Intel Core i7-6700HQ
- 8GB RAM
- NVIDIA GTX 960M
- HDD ST000LM024 HN-M101MBB

I am currently running most recent version of Windows 10 and have updated all BIOS settings as instructed here. I downloaded and installed High Sierra onto a bootable flash drive using UniBeast as described there as well. I am new to creating a hackintosh and I do not know what the error is or why the install process won't continue.

I ran the install with verbose and have the lines just before the screen goes black.

The last line of the code is "AppleIntelLpssI2CController::_serviceMatchingTimeSubr: fTimerServiceMatching timed out, fNotifications 0".

Any help is greatly appreciated!

View attachment 298192
moved to laptop support

Read up on the FAQ first:
https://www.tonymacx86.com/threads/faq-read-first-laptop-frequent-questions.164990/

Link to laptop guide:
https://www.tonymacx86.com/threads/guide-booting-the-os-x-installer-on-laptops-with-clover.148093/

If you get stuck and need some help then upload your "Problem Reporting" files.

List of files required can be found from the FAQ link above
 
Status
Not open for further replies.
Top