Contribute
Register

Big Sur Update Goes Wrong

Joined
Aug 30, 2019
Messages
1
Motherboard
Z390 Designare
CPU
9900k
Graphics
NON
Hi guys, need help!
I updated my Hackintosh from Mojave to Big Sur. When I boot to the installer, it keeps restarting. I tried someone's efi and it becomes like this. When I try to go back and use my older efi and boot my mac, it shows this. Can anybody help me?
Thankyou so much.

My Spec:
Motherboard: Z390 Designare
Graphic card: Sapphire RX 590
Ram: 64 GB Corsair 3200 mhz
Processor: Intel Core i9 9900k
Storage: Viper m.2 SSD 1 TB
 

Attachments

  • 20201113_223439.jpg
    20201113_223439.jpg
    1.9 MB · Views: 50
Joined
Dec 14, 2015
Messages
2
Motherboard
Gigabyte B365m
CPU
Intel core I5 9500k
Graphics
Intel UHD 630
Mac
  1. iMac
Are you running Clover? If so, make sure that the version of the boot loader you’re using isn’t old and that it actually supports Big Sur.
 
Joined
Jul 13, 2016
Messages
2,820
Motherboard
Gigabyte Z370 Gaming 5
CPU
I9 9900k
Graphics
Vega 64
Mac
  1. Mac mini
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hi guys, need help!
I updated my Hackintosh from Mojave to Big Sur. When I boot to the installer, it keeps restarting. I tried someone's efi and it becomes like this. When I try to go back and use my older efi and boot my mac, it shows this. Can anybody help me?
Thankyou so much.

My Spec:
Motherboard: Z390 Designare
Graphic card: Sapphire RX 590
Ram: 64 GB Corsair 3200 mhz
Processor: Intel Core i9 9900k
Storage: Viper m.2 SSD 1 TB
I would look here

 
Top