Contribute
Register

beelzebozo's Skylake Build: ASUS Z170 Deluxe i7-6700K 16GB NVIDIA GTX 1080

Joined
Jul 18, 2016
Messages
45
Motherboard
Asus Z170-Deluxe-Clover
CPU
i7-6700K
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
2018-Jun-02 - Upgraded to macOS 10.13.5 High Sierra. Clover r4509. BIOS Z170-DELUXE BIOS 3801.
@beelzebozo, is the attached EFI.zip the current latest version after upgrading to High Sierra and latest version of Clover and BIOS?

I have similar setup and I'm trying to find out what I did right and wrong with Clover configuration. I am having difficulties activating iMessage.

Thanks.
 

beelzebozo

Super Moderator
Joined
Mar 31, 2010
Messages
3,802
Motherboard
Main Build: ASUS z170-Deluxe
CPU
i7 - 6700K
Graphics
GTX 1080
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
@beelzebozo, is the attached EFI.zip the current latest version after upgrading to High Sierra and latest version of Clover and BIOS?

I have similar setup and I'm trying to find out what I did right and wrong with Clover configuration. I am having difficulties activating iMessage.

Thanks.
What difficulties?
 
Joined
Jul 18, 2016
Messages
45
Motherboard
Asus Z170-Deluxe-Clover
CPU
i7-6700K
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
What difficulties?
  1. I always get "an error occurred during activation" error when I activate iMessage.
  2. In Clover boot screen, I see multiple boot entries for Windows and cannot get rid of it even after deleting the redundant entry using the bcfg boot dump command in Clover.
I was thinking maybe I can learn something from your config.plist since my system is very similar to yours. Attached is my config.plist for your reference.

Thanks.
 

Attachments

beelzebozo

Super Moderator
Joined
Mar 31, 2010
Messages
3,802
Motherboard
Main Build: ASUS z170-Deluxe
CPU
i7 - 6700K
Graphics
GTX 1080
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
  1. I always get "an error occurred during activation" error when I activate iMessage.
  2. In Clover boot screen, I see multiple boot entries for Windows and cannot get rid of it even after deleting the redundant entry using the bcfg boot dump command in Clover.
I was thinking maybe I can learn something from your config.plist since my system is very similar to yours. Attached is my config.plist for your reference.

Thanks.
Try this-
Open Finder and browse to /Library/Preferences/SystemConfiguration/ then delete these two files :
  • NetworkInterfaces.plist
  • preferences.plist
Restart, go back to System Preferences and add your Network adapters back.
 
Joined
Jul 18, 2016
Messages
45
Motherboard
Asus Z170-Deluxe-Clover
CPU
i7-6700K
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Try this-
Open Finder and browse to /Library/Preferences/SystemConfiguration/ then delete these two files :
  • NetworkInterfaces.plist
  • preferences.plist
Restart, go back to System Preferences and add your Network adapters back.
I just tried this again but still won't activate. Same error.
 

beelzebozo

Super Moderator
Joined
Mar 31, 2010
Messages
3,802
Motherboard
Main Build: ASUS z170-Deluxe
CPU
i7 - 6700K
Graphics
GTX 1080
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Joined
Dec 18, 2016
Messages
9
Motherboard
ASUS Z170 Pro Gaming
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 1050Ti
Mac
iMac
Mobile Phone
Android
Hi! I have installed Sierra with Z170 Pro Gaming, i7-6700K and GTX 1050 Ti, but I am facing graphic problems. It shows no GPU detected. Can you help me to fix this problem?
P_20180804_211823_SRES.jpg
 
Top