Contribute
Register

BCM943602CS, Gigabyte Z370XP SLI and MacOS Catalina 10.15.5. Bluetooth works strange. Please help!

Joined
May 13, 2019
Messages
1
Motherboard
z370
CPU
i7-8700k
Graphics
Radeon rx5500 XT
Hello everyone!

I have an issue with my BCM943602CS card and Mac OS Catalina 10.15.5. Wi-Fi works great, but bluetooth works... weirdly. I'm trying to connect apple magic keyboard and apple magic trackpad 2.

There are 3 cases:

1. My hack is turned off (not in sleep mode or hibernation, it's important). I turn it on. Loading... The login form is on my screen. The keyboard and trackpad are connected automatically after 15-20 sec. BUT! When I log in, the connection is lost. And bluetooth doesn't work at all.

2. My hack is turned off. I turn it on. Loading... The login form is on my screen. The keyboard and trackpad are connected automatically after 15-20 sec. Now I click the reboot button under the login form. The hack reboots...The login form loads, and my keyboard and trackpad connect immediately (not after 15-20 seconds) and work fine even after logging in. Bluetooth is working fine.

3. My hack is turned off. I turn it on. But this time I'm using a USB connection between the keyboard and the hack (the trackpad still uses bluetooth only). The login form loads and my trackpad connects via bluetooth immediately (not after 15-20 seconds) and works perfectly even after logging in. I disconnect the USB cable from the keyboard and it [keyboard] connects immediately via bluetooth. Bluetooth is working fine.


I already tried to use this and this. No result.
Also I created USBPorts.kext and SSDT-UIAC using hackintool. But there is no difference for Bluetooth (same result with and without this kext and SSDT)
All USB-ports are working well.

What could it be?


Specs:
Motherboard: Gigabyte Z370XP SLI
CPU: Intel i7-8700K
RAM: 16 GB
Video: Radeon RX5500 XT
Wi-Fi/BT: BCM943602CS



EFI folder is attached below.
 

Attachments

Top