Audio stutters after sleep. Please help.

Discussion in 'Audio' started by bhavasagar, Oct 1, 2017.

  1. bhavasagar

    bhavasagar

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    12
    Mobo:
    Gah110ms2
    CPU:
    i3 7100
    Graphics:
    gtx 650
    Mobile Phone:
    Android
    Oct 1, 2017 at 4:13 AM #1
    bhavasagar

    bhavasagar

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    12
    Mobo:
    Gah110ms2
    CPU:
    i3 7100
    Graphics:
    gtx 650
    Mobile Phone:
    Android
    My pc specs.
    OSX: Sierra 10.12.6 clean install vanilla
    codec: ALC887
    Mobo: Ga H110m s2
    CPU: i3 7100
    Gpu: Gtx 650
    Ram: Corsair 8gb
    When the pc is started audio is working fine but if it is woken after it is put to sleep the audio is stuttering for every few seconds.
    I am attaching my clover and kexts i installed using kext utility.
    Zippyshare link as I am getting error uploading file.
    http://www51.zippyshare.com/v/oEdhUDVs/file.html
     
    Other |  i3 7100 |  HD 530
  2. bhavasagar

    bhavasagar

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    12
    Mobo:
    Gah110ms2
    CPU:
    i3 7100
    Graphics:
    gtx 650
    Mobile Phone:
    Android
    Oct 1, 2017 at 7:26 AM #2
    bhavasagar

    bhavasagar

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    12
    Mobo:
    Gah110ms2
    CPU:
    i3 7100
    Graphics:
    gtx 650
    Mobile Phone:
    Android
    I've found a workaround, when I change output device from Internal audio to Digital or HDMI and Back to Internal audio it's not stuttering anymore.
    Can anyone explain me why this behavior?
     
    Other |  i3 7100 |  HD 530
  3. bhavasagar

    bhavasagar

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    12
    Mobo:
    Gah110ms2
    CPU:
    i3 7100
    Graphics:
    gtx 650
    Mobile Phone:
    Android
    Oct 1, 2017 at 10:20 AM #3
    bhavasagar

    bhavasagar

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    12
    Mobo:
    Gah110ms2
    CPU:
    i3 7100
    Graphics:
    gtx 650
    Mobile Phone:
    Android
    OK the workaround is just a placebo it's not working any more. Please any help?
     
    Other |  i3 7100 |  HD 530

Share This Page