Contribute
Register

Audio only works with -f boot flag.

Status
Not open for further replies.
Joined
Mar 28, 2014
Messages
43
Motherboard
GIGABYTE Z390 AORUS PRO WIFI
CPU
i9-9900K
Graphics
2x RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
Not something I noticed right away. But I've tested it enough to say it's definitive. I only get audio when I use the -f bootflag. I tried removing the cache itself then rebuilding it (plus all permissions) using Kext wizard. Still only works with -f. I guess it's not a show stopper since otherwise everything is working properly. Help is appreciated just the same. Thanks, -I
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
184,490
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Not something I noticed right away. But I've tested it enough to say it's definitive. I only get audio when I use the -f bootflag. I tried removing the cache itself then rebuilding it (plus all permissions) using Kext wizard. Still only works with -f. I guess it's not a show stopper since otherwise everything is working properly. Help is appreciated just the same. Thanks, -I

Rebuild cache with DPCIManager so you can see any error in the log. Or check for errors manually by looking at system.log.
 
Joined
Mar 28, 2014
Messages
43
Motherboard
GIGABYTE Z390 AORUS PRO WIFI
CPU
i9-9900K
Graphics
2x RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
Using DCPIManager worked. Thanks again for your help. Much appreciated.

- I
 
Status
Not open for further replies.
Top