Contribute
Register

asus z170 pro - sierra - i56400 all fine until MB HD550 then this

Status
Not open for further replies.
Joined
Mar 23, 2011
Messages
81
Motherboard
hackintosh
CPU
3770k
Graphics
hd6870
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
View media item 188373Hi All,

normally i don't have an issue with this stuff but this has me thinking i have a hardware issue,
all fine on the install, just changed bios to Other OS and that is about it.
ran multi beast, 3 times trying to get audio to be recognized under system report, then noticed things were a bit jerky graphics wise even though HD550 was recognized under SR, so i ticked the box in MB to action that anyway. and now not only will it not boot fro HDD, but it wont boot past this even off USB.

coincidence is a bummer, but i think the CPU or MOBO has gone somewhere.

Anything else i can try?

Aspen.
 
Last edited:

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
25,854
Motherboard
Lenovo ThinkStation p700
CPU
2x E5-2620 V3
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
The Rules said:
Profiles need to contain at least your primary system to assist others with helping you
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
25,854
Motherboard
Lenovo ThinkStation p700
CPU
2x E5-2620 V3
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Mar 23, 2011
Messages
81
Motherboard
hackintosh
CPU
3770k
Graphics
hd6870
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
View media item 188373Hi All,

normally i don't have an issue with this stuff but this has me thinking i have a hardware issue,
all fine on the install, just changed bios to Other OS and that is about it.
ran multi beast, 3 times trying to get audio to be recognized under system report, then noticed things were a bit jerky graphics wise even though HD550 was recognized under SR, so i ticked the box in MB to action that anyway. and now not only will it not boot fro HDD, but it wont boot past this even off USB.

coincidence is a bummer, but i think the CPU or MOBO has gone somewhere.

Anything else i can try?

Aspen.
so now it just goes from the apple logo to a white circle with a line through it. the line doesn't even appear.
 
Joined
Mar 23, 2011
Messages
81
Motherboard
hackintosh
CPU
3770k
Graphics
hd6870
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Boot in verbose mode and post a picture of the screen when it stops.

here you go, this off the unibeast USB. It only goes apple logo - white circle with line through it any other way
IMG_0018.JPG
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
25,854
Motherboard
Lenovo ThinkStation p700
CPU
2x E5-2620 V3
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
With no information nobody can help.
Boot in verbose mode and post a picture of the screen when it stops.
 
Last edited:

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
25,854
Motherboard
Lenovo ThinkStation p700
CPU
2x E5-2620 V3
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
does that picture help at all?
There doesn't seem a lot wrong there, has it stopped or just taking a long time ?
 
Status
Not open for further replies.
Top