Contribute
Register

ASUS SABERTOOTH X58 OS X Lion 10.7 Success!!

Joined
May 24, 2011
Messages
10
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I follow step in http://tonymacx86.blogspot.com/2011/07/ ... -lion.html but on STEP 4 I'm not Install OS X Lion over existing Snow Leopard, I creat new partition call Mac OS X Lion then fresh install. when finished install reboot then choose Mac OS X Lion drive and type PCIRootUID=1 -x or just PCIRootUID=1

**in Lion you will feel your mouse wheel inverted don't worry just go to System Preferrence > Mouse and uncheckbox Move content in the direction of finger movement when scrolling or navigating

***If you install over exiting Snow Leopard everything should be fine (I'm not try yet because now to many app of my work not support yet OS X Lion have to keep SL first)

STEP 5: MultiBeast (download latest version from tonymac should be ok)

I still choose multi beast function are the same Jeff setup in this blog with UserDSDT(I used DSDT Auto-Patcher for create dsdt.aml file) then reboot it, everything ok Graphic, Audio, 64bit just only Network not working yet but don't worry I'm tried to install mutibeast again but choose Realtek Gigabit Ethernet 2.0.6 under Driver & Bootloader> Kext & Enablers> Network and system utilities also then reboot

My problem since 10.6.8 and 10.7

1. Firewire 400 port not working yet I can see My Book in here but in Finder can not anybody know how to fix it

M/B: ASUS SABERTOOTH X58
CPU: Intel i7-950
Graphics: HIS ATI 5770
RAM: G-Skill 2GB 1600 Mhz x 6
Storage : Seagate 250GB SATA3(Machintosh HD), WD Black x3 Striped Raid
 
Joined
Apr 14, 2011
Messages
5
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hmm, i followed your guide and did a clean install, and now i get stuck at the boot screen, it just sits there and does nothing, no spinning wheel?

Help?

Thanks.
 
Joined
Apr 7, 2011
Messages
2
Motherboard
ASUS Sabertooth X58
CPU
i7 930
Graphics
ATI Radeon 5770
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
droidpro said:
Hmm, i followed your guide and did a clean install, and now i get stuck at the boot screen, it just sits there and does nothing, no spinning wheel?

Help?

Thanks.

not sure if this would solve your problem or not since it sounds like you weren't getting a kernel panic. i too have successfully installed lion on my sabertooth x58 but i had to replace a couple of files: http://www.kexts.com/downloads.php?do=file&id=1171 i also followed: http://jeffsprotberry.com/theblog/2011/ ... h-to-lion/
 
Joined
Jul 22, 2011
Messages
2
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
a friend also told me I should install chimera seperatly in order to get a newer version then what comes with multibeast
 
Top