Contribute
Register

asus (nvidia) gt430 Mountain Lion 10.8.1 and white screen

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 3, 2011
Messages
145
Motherboard
HP dv7 6154ea (Clover Legacy)
CPU
i7-2630QM/HM65
Graphics
HD3000, 1600x900(HD+)
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hello everyone!
I write here 'cause i think my problem depends on the compatibility video. As I wrote I have a asus gt430. The problem is that the first few times I try to turn on the computer after checking the loading of all drivers, starting with boot flag -v, it stucks on a white screen and flashes on the top of the screen this line: "com.apple.launchd 1 com.apple.coreservices.appleid.authentication 2812 Exit timeout elapsed (28 seconds). Killing".
I do not understand from what depends 'cause, if I start many times at the end the PC starts up, sometimes it was start having exchanged ram from A to B and vice versa, sometimes it was start with the boot flag NPCI = 0x3000, and sometimes it was start with GraphicsEnabler = No, but there has never been something that has solved the problem. the strange thing is that if i don't insert anything after many attempts it starts. What could be the problem?

Thank you all!
 
Joined
Sep 20, 2011
Messages
223
Motherboard
GA-Z77X-UDH5
CPU
i7 3770k
Graphics
GA GTX650 TI 1024
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hello everyone!
I write here 'cause i think my problem depends on the compatibility video. As I wrote I have a asus gt430. The problem is that the first few times I try to turn on the computer after checking the loading of all drivers, starting with boot flag -v, it stucks on a white screen and flashes on the top of the screen this line: "com.apple.launchd 1 com.apple.coreservices.appleid.authentication 2812 Exit timeout elapsed (28 seconds). Killing".
I do not understand from what depends 'cause, if I start many times at the end the PC starts up, sometimes it was start having exchanged ram from A to B and vice versa, sometimes it was start with the boot flag NPCI = 0x3000, and sometimes it was start with GraphicsEnabler = No, but there has never been something that has solved the problem. the strange thing is that if i don't insert anything after many attempts it starts. What could be the problem?

Thank you all!

try new NVIDIA drivers....
http://us.download.nvidia.com/Mac/Quadro_Certified/304.00.00f20/Retail-304.00.00f20-macosx.dmg
 
Joined
Sep 3, 2011
Messages
145
Motherboard
HP dv7 6154ea (Clover Legacy)
CPU
i7-2630QM/HM65
Graphics
HD3000, 1600x900(HD+)
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
nothing.i had install those drivers but it gave me white screen for at least thirty times. I finally restored with Time Machine. thanks anyway.
are there other opinions and/or advices?

Thanks
 
Joined
Sep 20, 2011
Messages
223
Motherboard
GA-Z77X-UDH5
CPU
i7 3770k
Graphics
GA GTX650 TI 1024
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
npci=0x2000 pcirootuid=0 if not working, try -x -v :beachball::beachball::beachball:
 
Joined
Sep 3, 2011
Messages
145
Motherboard
HP dv7 6154ea (Clover Legacy)
CPU
i7-2630QM/HM65
Graphics
HD3000, 1600x900(HD+)
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
PCIRootUID=0 is native. with -x can't boot. only npci=0x3000 -v sometimes fix the problem.but I haven't yet figured out the problem...
 
Status
Not open for further replies.
Top