Contribute
Register

ASRock deskmini 310/com issue

Joined
Apr 5, 2019
Messages
1
Motherboard
ASRock Deskmini 310
CPU
i5-8400
Graphics
UHD 630
Mobile Phone
Android
Hello , i have tried to install High Seirra into Deskmini 310 with i5-8400

already create a USB Install Drive with High Seirra OS.

Try boot this up, it didn't get into select language screen

i tried to boot in verbose mode. it showed up like this (picture)

something stuck on apfs, what can i do for fixing this issue

-Update-

Forced Deskmini 310 Bios to 3.10 , then it booted
 

Attachments

Last edited:
Joined
Sep 23, 2018
Messages
5
Motherboard
Gigabyte Z370N WIFI
CPU
i7 8700K
I've installed Mojave 14.4.6 on my deskmini310, it works all right but only ONE problem, the monitor cannot show anything but black screen when it sleeps display for a while, maybe 5 min or 10 min I don't know exactly. And I'm pretty sure that the computer is still running normally.
How to fix this issue?

CPU: Intel i5 8400
Graphics: HD630
Wireless & Bluetooth card: BCM94352
SSD: Samsung 970
Memory: Kingston 16G
Monitor: Dell P2415Q
BIOS: 3.1
 
Last edited:
Joined
Jun 30, 2018
Messages
4
Motherboard
Asus Z270i
CPU
6700K
Graphics
HD530
I've install Mojave 14.4.6 on my deskmini310, it works all right but only ONE problem, the monitor cannot show anything but black screen when it sleeps display for a while, maybe 5 min or 10 min I don't know the exactly time. And I'm pretty sure that the computer is still running normally.
How to fix this issue?

CPU: Intel i5 8400
Graphics: HD630
Wireless & Bluetooth card: BCM94352
SSD: Samsung 970
Memory: Kingston 16G
Monitor: Dell P2415Q
BIOS: 3.1
Are you using HDMI?
If so, restart the screen, or unplug the HDMI and plug it back in.
 
Joined
Sep 23, 2018
Messages
5
Motherboard
Gigabyte Z370N WIFI
CPU
i7 8700K
Are you using HDMI?
If so, restart the screen, or unplug the HDMI and plug it back in.
Does it has anything to do with the boot parameter of darkwake? I set darkwake=0
 
Top