Contribute
Register

Apple Boot Logo Freeze after MultiBeast Install Reboot.

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 1, 2010
Messages
85
Motherboard
Gigabyte GA-Z170X-UD5
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 980 TI
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi All,

Im having this issue with after installing MultiBeast. It freezes at apple logo.
Here is my setup.

OS: High Sierra 10.13.4
CPU: i7-6700k
MB: GA-Z170X-UD5
RAM: GSKILL 64GB (16GB X 4)
HD: Samsung 950 PRO 512GB NVMe
Video: GTX 980 TI

Here is the Verbose screenshot.
OFEhIM4K2kcru5Kchc_ooO_DxsWYVzzak9OyYaLMqUW0U5c18G55J1ikV3rsjlyjdvoiO-e-k2whBnyfWRS3CzABjWr7mqtn4n8vshvb-qQPMrXnKr1faBL4SkhEStys8FyW46FB8gnWI8EqmRFHE_MBx7oIARVdRMoYoGf_37orJjBXLiaizn-KqcT3dbiuoy8spe3J6K8WBcNauLW2qDKABqX1UMx8ejYEAwk9C-ihbAFVqNxV0R6DQevobwwqtyrLMcwcFumAQzeJYlNungbQHyWfCtAcj8qdZK5PQ8GedfVIk8WP67J5M5JrTOs7AY8Y8bt4dgDtvDjbf9Y0VDeUX0K5hoFKRn_ZyL-d6tV-AIIrxy7ZoEH1SQSc6V8Hn9GLUj2LvB7JNVS3SXqVUDlgoKvhMJ6-Lhq-WZcrD67qayK-ZV-1d7xnrtiFlSteUorvmvH1x_qkM4mDJ_GFWuKVDuhN472ORSYGwR5pl0yUgKt-Bbjb_pIV2U9GtJU6VmMLmePHhFv0_6U_TH1J4q-5Dak6NowYFWVQxZkS4myrKz2DDjL_rw3U-M4kaz6HHJjrUuqQtUzk3jxRDQwPtYPpHutoRBHbJA41JhA=w874-h655-no

vwTyqdRrZTZoB485cegk8hoLZIyJ5FxmjnjDl5_zDSfI3e5sw6HfToBHGWbIRuyUKZn4zNOD9ywrKLGtJ_P_q9E045DgvXHuWszvpDBJ5dleKKVuUKdmrcWcC-tFZOfJC-6fn759SfVhKLmUkXWr7JSxASnpAo0jGw6HmVLcZ1Ty56GUMhozaS9B6QSDjYiF_3du56j97CtmZF9YdNrotxAAj-LbDlpYbWsk9Smz2Gagt9LCtMMhtuJk0eWb_55QN93Ch3EyWGiQ4dG1VA1smNyhayoIF0pYI7EQpND4C-vb8hRc4i3tt9EQPFE3Ltm4g-b3_94xtuzzJ4Ykp-YA-9-gILH5l661rX2aosubDCo2vrTzUbD_IskIw_PKl8nPPT5v0uFWBccrrW0kJQH9VFvdIWnjQEuj-5jOn5TkTVd1xE6Qzt2lwc2F0cjH3GmM597xaJxjnsD3JCaJsWh7S-0ZdIwUA-NLXNxTQVksRqg3dqZrFCh-SDzL8-koIjIPXOb-8kB_exjKTuV0mKmhtk3IWuxKGtLifH7PS2IVHHTmpNtkf2YecjoAGAjLK4qSoMNVvD_gayoq4OyXbPaRe8BuMZqbP7qGVKoNJes=w874-h655-no
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,426
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 / RX 580
Im having the same issue here... this is frustrating. is there any fix to this issue??
1cIuw1IeXcF3iUW_R1vx2BNGT-s0hfj9-abvQZnt_zkmnnNRXHnqe_8vzDFM4pPfLuI52T7Iex3aC9jdxhKHcnGyKDNaa3Xwb20jazp5ud-ftjqMJGDAMAcRcsxxff6XLsKftgs_xBKBo6-B9RoXlh7yvWyfXSXTQdVtqQ6fd_JHsDTbC4muGgNxFtLJev2MWdtBgHQ6Zb5ie-FK_HPLc7APDdCXHhAg00PEEzgfylujWxIbWglB7JYao4MJ0a5hNGU6rcAuh5thykVzph-pFeUSNld7nPODIuj7LyOPvJ-ZgLcLM-YTvpY3dUF4oFzRyFk5KNGSGiqbyyl7csYOryY4tPCA4EfURAWmMvUMSzTCUkRv_qP_FR0Yn-J3yKM2McGAFKyOIJvuUK_VI6LifFmnHA0DAf3Yj4We4n01R-7H4FuwxDOY7uolJE671TfYPPlCYRlfQSFDPI_j6LsGl7frZvRdmTFkXX_nq-oCs6_zjk0vsiuJst3PWtc_3BIEU4GvGFE6jW-oC1-MkVe4bHFmkUj7iyBesfmLs-z2vPWVCgtynugFOAvTKYOzaR9XvrjMP5tJHPQ6w8vuy7HhrRYLJ1itFE-wjVIWi4E=w874-h655-no
This error is typically the result of too many unnecessary fixes in config.plist/ACPI/DSDT/Fixes.
Remove all of them (or set false), then enable only those you actually need.
 
Status
Not open for further replies.
Top