Contribute
Register

Another OLD SCHOOL BUILD -Intel DG31PR - Q2C 6600 - HD 5600 OSX 10.9.3

Joined
Nov 20, 2014
Messages
1
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I tried this today on an Intel DG31PR board with the native graphics adapter.

The installation went well enough but once I reach the point where I need to create an account, the system seems to hang there after filling in the information and hitting "continue". Any suggestions?
 
Joined
Nov 11, 2010
Messages
368
Motherboard
Gigabyte GA-H97-D3H
CPU
i7-4790
Graphics
HD 4600 & R9 270X
Mac
iMac, Mac Pro
Mobile Phone
Android, iOS, Other
I tried this today on an Intel DG31PR board with the native graphics adapter.

The installation went well enough but once I reach the point where I need to create an account, the system seems to hang there after filling in the information and hitting "continue". Any suggestions?
Native Graphic adapter ??? u mean Onboard?
 
Joined
Nov 20, 2012
Messages
171
Motherboard
Asus Maximus Viii Gene
CPU
Intel i7 6700k
Graphics
Evga 980Ti Classified
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
I think my post was deleted.

i really need help on my hackintosh on this dg31pr with c2q q6600. Yosemite installed properly but i dont know how to make my ati hd 5450 work. I tried installing the kext for the gfx card but just gives me rotating beach ball after log in.

im using clover by the way. And the id of my hd 5450 is 68f9.
 
Joined
Nov 20, 2012
Messages
171
Motherboard
Asus Maximus Viii Gene
CPU
Intel i7 6700k
Graphics
Evga 980Ti Classified
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Finally a working Yosemite 10.10.1
Just followed most of the steps but used Chameleon instead of Clover or Unibeast as i don't have luck using clover.

Also I used a wifi dongle with RT2870 kext and DWA-140 Preference Pane.
GPU is working properly.

BTW, not all works as I cannot use iMessage, Appstore and iCloud.

Anyway I just need this for my Photo Editing and Graphical Work.

Thanks for the steps :)
 
Joined
Nov 2, 2014
Messages
11
Motherboard
H110M-H
CPU
I3 7100
Graphics
GeForce GTX 750 Ti
Mobile Phone
iOS
hello!

Just found this post and I have successfully installed clover with the DG31PR, but I can't make it work the audio, no matter what option I pick on MB (ALC887/888 [the two versions] ALC 888 [also the two versions]).

This 10.10 was working nice with chameleon before clover and I was using VoodooHDA for audio (always was kinda weird but it worked), so now apparently I have this voodoo + all versions tried above of MB installed after clover and no audio so far.

Can anyone point me the direction to get the audio to work?
Happy holidays!
 
Joined
Jan 6, 2013
Messages
64
Motherboard
Gigabyte Z77p-d3
CPU
Intel i5 3570K 3.8Ghz
Graphics
Sapphire Radeon HD 6870
Mac
iMac, MacBook Pro, Mac Pro
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
Android, iOS, Other
hello bro...which version of unibeast did u use???
 

Stork

Admin
Staff member
Joined
Sep 21, 2010
Messages
13,042
Motherboard
ASUS ROG MAXIMUS X HERO Z370
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
Classic Mac
Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Joined
Sep 8, 2015
Messages
3
Motherboard
HP Probook 4540s
CPU
Intel Core i5
Graphics
Intel HD 4000
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Installed Mavericks, but could n't install the drivers... :rolleyes:
I'm not a computer expert. Please can anyone tell me what to select when I run multibeast? :cry::cry:
 
Joined
Sep 8, 2015
Messages
3
Motherboard
HP Probook 4540s
CPU
Intel Core i5
Graphics
Intel HD 4000
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Installed Maverick 10.9 but couldn't install the drivers. :rolleyes::rolleyes:
I'm not a computer expert. Please can anyone tell me what to select when I run multibeast for graphics, sound and mores. :think::think:
 
Joined
Nov 11, 2010
Messages
368
Motherboard
Gigabyte GA-H97-D3H
CPU
i7-4790
Graphics
HD 4600 & R9 270X
Mac
iMac, Mac Pro
Mobile Phone
Android, iOS, Other
Follow the above steps you can win. Specify your problem in detail
 
Top