An extremely NOVICE question....

Discussion in 'Overclocking' started by njcoons, Dec 10, 2015.

  1. njcoons

    njcoons

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    46
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z68XP-UD3 (16 gb 1333MHz DDR3)
    CPU:
    3.49 GHz Intel Core i7
    Graphics:
    Sapphire Vapor-X R9 280x
    Dec 10, 2015 at 4:32 PM #1
    njcoons

    njcoons

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    46
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z68XP-UD3 (16 gb 1333MHz DDR3)
    CPU:
    3.49 GHz Intel Core i7
    Graphics:
    Sapphire Vapor-X R9 280x
  2. P1LGRIM

    P1LGRIM Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    12,155
    Mobo:
    Lenovo ThinkStation p300 ⌘
    CPU:
    Intel i5-4570 3.2 GHz
    Graphics:
    GeForce GT 740 2047 MB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Dec 10, 2015 at 4:36 PM #2
    P1LGRIM

    P1LGRIM Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    12,155
    Mobo:
    Lenovo ThinkStation p300 ⌘
    CPU:
    Intel i5-4570 3.2 GHz
    Graphics:
    GeForce GT 740 2047 MB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    If it isn't present before the operating system loads the operating system cannot use it.
    You must set up the BIOS first.
     
  3. njcoons

    njcoons

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    46
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z68XP-UD3 (16 gb 1333MHz DDR3)
    CPU:
    3.49 GHz Intel Core i7
    Graphics:
    Sapphire Vapor-X R9 280x
    Dec 10, 2015 at 8:20 PM #3
    njcoons

    njcoons

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    46
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z68XP-UD3 (16 gb 1333MHz DDR3)
    CPU:
    3.49 GHz Intel Core i7
    Graphics:
    Sapphire Vapor-X R9 280x
    Thank you
     
  4. samanosuke

    samanosuke

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    57
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android
    Jul 28, 2016 at 12:18 AM #4
    samanosuke

    samanosuke

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    57
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android
    What the hell reply is this ?? pls elaborate especially this lines " the operating system loads the operating system cannot use it.":banghead:
     
  5. P1LGRIM

    P1LGRIM Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    12,155
    Mobo:
    Lenovo ThinkStation p300 ⌘
    CPU:
    Intel i5-4570 3.2 GHz
    Graphics:
    GeForce GT 740 2047 MB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Jul 28, 2016 at 12:32 AM #5
    P1LGRIM

    P1LGRIM Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    12,155
    Mobo:
    Lenovo ThinkStation p300 ⌘
    CPU:
    Intel i5-4570 3.2 GHz
    Graphics:
    GeForce GT 740 2047 MB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS

     
    timothyirvine and samanosuke like this.
  6. atomicamp

    atomicamp

    Joined:
    Aug 10, 2017
    Messages:
    98
    Mobo:
    BitFenix Phenom M
    CPU:
    intel core i7 6700k 4ghz skylake
    Graphics:
    Gigabyte GeForce GTX 1080 XTREME Gaming Extreme (GV-N1080XTREME-8GD Premium )
    Mac:
    iMac
    Sep 16, 2017 at 7:04 AM #6
    atomicamp

    atomicamp

    Joined:
    Aug 10, 2017
    Messages:
    98
    Mobo:
    BitFenix Phenom M
    CPU:
    intel core i7 6700k 4ghz skylake
    Graphics:
    Gigabyte GeForce GTX 1080 XTREME Gaming Extreme (GV-N1080XTREME-8GD Premium )
    Mac:
    iMac
    I'm pretty sure he means, "If the overclock isn't done before the OS loads, then the OS cannot be overclocked either."
     
    samanosuke likes this.

Share This Page