An extremely NOVICE question....

Discussion in 'Overclocking' started by njcoons, Dec 10, 2015.

  1. njcoons

    njcoons

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    63
    Mobo:
    GIGABYTE Z370 AORUS Ultra Gaming
    CPU:
    i7-8700K
    Graphics:
    Gigabyte AORUS Radeon RX 580 8GB
    Dec 10, 2015 at 4:32 PM #1
    njcoons

    njcoons

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    63
    Mobo:
    GIGABYTE Z370 AORUS Ultra Gaming
    CPU:
    i7-8700K
    Graphics:
    Gigabyte AORUS Radeon RX 580 8GB
  2. P1LGRIM

    P1LGRIM Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    14,808
    Mobo:
    Lenovo ThinkStation p300 ⌘
    CPU:
    Intel i5-4570 3.2 GHz
    Graphics:
    Radeon RX 560 4096 MB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Dec 10, 2015 at 4:36 PM #2
    P1LGRIM

    P1LGRIM Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    14,808
    Mobo:
    Lenovo ThinkStation p300 ⌘
    CPU:
    Intel i5-4570 3.2 GHz
    Graphics:
    Radeon RX 560 4096 MB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    If it isn't present before the operating system loads the operating system cannot use it.
    You must set up the BIOS first.
     
  3. njcoons

    njcoons

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    63
    Mobo:
    GIGABYTE Z370 AORUS Ultra Gaming
    CPU:
    i7-8700K
    Graphics:
    Gigabyte AORUS Radeon RX 580 8GB
    Dec 10, 2015 at 8:20 PM #3
    njcoons

    njcoons

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    63
    Mobo:
    GIGABYTE Z370 AORUS Ultra Gaming
    CPU:
    i7-8700K
    Graphics:
    Gigabyte AORUS Radeon RX 580 8GB
    Thank you
     
  4. samanosuke

    samanosuke

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    80
    Mobo:
    asus z270 tuf mark 1
    CPU:
    intel i7 7700k
    Graphics:
    gb 1050 ti
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android
    Jul 28, 2016 at 12:18 AM #4
    samanosuke

    samanosuke

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    80
    Mobo:
    asus z270 tuf mark 1
    CPU:
    intel i7 7700k
    Graphics:
    gb 1050 ti
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android
    What the hell reply is this ?? pls elaborate especially this lines " the operating system loads the operating system cannot use it.":banghead:
     
  5. P1LGRIM

    P1LGRIM Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    14,808
    Mobo:
    Lenovo ThinkStation p300 ⌘
    CPU:
    Intel i5-4570 3.2 GHz
    Graphics:
    Radeon RX 560 4096 MB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Jul 28, 2016 at 12:32 AM #5
    P1LGRIM

    P1LGRIM Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    14,808
    Mobo:
    Lenovo ThinkStation p300 ⌘
    CPU:
    Intel i5-4570 3.2 GHz
    Graphics:
    Radeon RX 560 4096 MB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS

     
    timothyirvine and samanosuke like this.
  6. atomicamp

    atomicamp

    Joined:
    Aug 10, 2017
    Messages:
    184
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z170mx Gaming 5
    CPU:
    intel core i7 6700k 4ghz skylake
    Graphics:
    Gigabyte GeForce GTX 1080 XTREME Gaming (GV-N1080XTREME-8GD Premium )
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Sep 16, 2017 at 7:04 AM #6
    atomicamp

    atomicamp

    Joined:
    Aug 10, 2017
    Messages:
    184
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z170mx Gaming 5
    CPU:
    intel core i7 6700k 4ghz skylake
    Graphics:
    Gigabyte GeForce GTX 1080 XTREME Gaming (GV-N1080XTREME-8GD Premium )
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    I'm pretty sure he means, "If the overclock isn't done before the OS loads, then the OS cannot be overclocked either."
     
    samanosuke likes this.

Share This Page