Contribute
Register

Alienware Aurora R7 stuck at error installing High Sierra

Joined
May 19, 2017
Messages
8
Motherboard
Acer XC-605 ITX
CPU
i5-4460
Graphics
GT 705
Hello,

I tried everything possible (that I could find) to install High Sierra on an Alienware Aurora R7.
The further that I got is here:

IMG_8980.jpg
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,329
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
GTX 970
@Koston411, please update your profile (personal details) with your Motherboard, CPU and iGPU or Graphics Card(s).
If you have a prebuilt computer enter make and model instead of motherboard.
The Rules said:
Profiles are mandatory so that others can assist you.
Search Results for Query: MACH Reboot
 
Joined
May 19, 2017
Messages
8
Motherboard
Acer XC-605 ITX
CPU
i5-4460
Graphics
GT 705
Thanks @BreBo

A little more details about what I'm trying to do:
Trying to install OSX High Sierra (fresh install) on a Aurora R7

I tried the following:
- 10.13.3, 10.13.4, 10.13.5 and 10.13.6 (this one stops before)
- I tried the standard CLOVER config.plist created by Unibeast 8.3.1 and I also tried to replace the CLOVER folder shared by @MarkJohnson (here)
- I tried:
  • Adding MATS and DMAR
  • All solution suggested here
Error with 10.13.6:
IMG_8993.jpg

Error with 10.13.3, 10.13.4, 10.13.5:
IMG_8980.jpg
 

Attachments

Joined
Aug 14, 2018
Messages
11
Motherboard
ASUS Maximus X Hero
CPU
i7-8700K
Graphics
GTX1080Ti
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
Android, iOS
Hi,
I found the problem - Storage configuration was set to Intel RST, not to AHCI mode.
As soon as I changed it to AHCI I can boot from USB and start installation.
But I need RAID configuration for my Windows OS, so I'm not sure how to keep everything working...
Trying to find a solution.
@Koston411 - check your storage configuration.
 
Top