Contribute
Register

ACPI error while booting on Dell 760

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 19, 2011
Messages
50
Motherboard
Dell Inspiron 7537; Lenovo T430
CPU
Intel(R) Core(TM) i7-4500U CPU @ 1.80GHz; Intel Core i5
Graphics
Intel HD 4400; Intel HD 4000
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. iOS
hi all,

I'm trying to install Sierra on a old Dell 760 (just experimenting) When I tried to boot getting ACPI error as shown below in the attached picture

ACPI Error: [PCI0.ISA_.P40c] Namespace lookup failure
ACPI Exception: AE_NOT_FOUND, ..... IMG_6490.JPG
 
Joined
Dec 19, 2011
Messages
50
Motherboard
Dell Inspiron 7537; Lenovo T430
CPU
Intel(R) Core(TM) i7-4500U CPU @ 1.80GHz; Intel Core i5
Graphics
Intel HD 4400; Intel HD 4000
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Dec 19, 2011
Messages
50
Motherboard
Dell Inspiron 7537; Lenovo T430
CPU
Intel(R) Core(TM) i7-4500U CPU @ 1.80GHz; Intel Core i5
Graphics
Intel HD 4400; Intel HD 4000
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. iOS
Got Yosemite installed using chimera not sure if clover will work
 
Joined
Feb 12, 2013
Messages
31
Motherboard
OSX Sierra 10.12.3
CPU
Intel Core 2 Duo E8400
Graphics
Asus Nvidia 210
Mobile Phone
  1. iOS
Runing Sierra on my optiplex 760 E8400 with 4gb ddr2 and Nvidia Asus 210.To pass the problem of ACPI, you need to boot with your USB key (clover inside) then, go to :

Option > ACPI patching > DSDT Fix mask (0x00000000) > and unselect all the case :)
Boot args : -x (I can not remember if I needed it or not) ^^"

By unseating them all, it's OK.

I suspect that there is one or two boxes in reality that is problematic but I have not yet had time to determine which, that being said, this poses no problem and you will be Able to boot on the installation.
 
Status
Not open for further replies.
Top