Contribute
Register

Acer Aspire V15 V3-574G-53WB. Catalina 10.15

Joined
Mar 3, 2021
Messages
25
Motherboard
Ya the fact i get deleted my MB model when i tryed first install of Hackintosh sry!!
CPU
i5-5200U
Graphics
940M + HD 5500
Hello everyone, i need some help to install Catalina hackintosh to my laptop.
I followed all the guide in OpenCore Dortania to prepare all my files.
At the moment i can reach the Apple Logo with the loading bar, but even after more then 30 minutes waiting it still remain empty.
I'll post right there my EFI foulder.
At the OpenCore Sanity Checker i get no errors.
Thanks for your time,
Greetings
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
23,271
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Hello everyone, i need some help to install Catalina hackintosh to my laptop.
I followed all the guide in OpenCore Dortania to prepare all my files.
At the moment i can reach the Apple Logo with the loading bar, but even after more then 30 minutes waiting it still remain empty.
I'll post right there my EFI foulder.
At the OpenCore Sanity Checker i get no errors.
Thanks for your time,
Greetings
boot verbose to see the issue
 
Joined
Mar 3, 2021
Messages
25
Motherboard
Ya the fact i get deleted my MB model when i tryed first install of Hackintosh sry!!
CPU
i5-5200U
Graphics
940M + HD 5500

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
23,271
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
May i ask how i can boot in verbose mode? im using opencore
add -v to boot-args

may also worth checking over the guide in my signature
 
Joined
Mar 3, 2021
Messages
25
Motherboard
Ya the fact i get deleted my MB model when i tryed first install of Hackintosh sry!!
CPU
i5-5200U
Graphics
940M + HD 5500
add -v to boot-args

may also worth checking over the guide in my signature
In the boot-args i had
Code:
-v keepsyms=1 debug=0x100 alcid=1 -wegnoegpu
and i modifyed in
Code:
-v keepsyms=1 debug=0x100 alcid=1 -wegnoegpu -v

is that right?
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
23,271
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
In the boot-args i had
Code:
-v keepsyms=1 debug=0x100 alcid=1 -wegnoegpu
and i modifyed in
Code:
-v keepsyms=1 debug=0x100 alcid=1 -wegnoegpu -v

is that right?
you only need to have it in the once, doesn't matter where it goes

assuming you are getting a lot of text running down the screen?
 
Joined
Mar 3, 2021
Messages
25
Motherboard
Ya the fact i get deleted my MB model when i tryed first install of Hackintosh sry!!
CPU
i5-5200U
Graphics
940M + HD 5500
Im not getting any text running down even with the last change on boot args :S
 
Joined
Mar 3, 2021
Messages
25
Motherboard
Ya the fact i get deleted my MB model when i tryed first install of Hackintosh sry!!
CPU
i5-5200U
Graphics
940M + HD 5500
you only need to have it in the once, doesn't matter where it goes

assuming you are getting a lot of text running down the screen?
 

Attachments

  • photo5909151959187830295.jpg
    photo5909151959187830295.jpg
    156.5 KB · Views: 17

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
23,271
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
try resetting nvram from the boot picker menu
 
Joined
Mar 3, 2021
Messages
25
Motherboard
Ya the fact i get deleted my MB model when i tryed first install of Hackintosh sry!!
CPU
i5-5200U
Graphics
940M + HD 5500

Attachments

  • photo5909151959187830301.jpg
    photo5909151959187830301.jpg
    129.4 KB · Views: 16
Top