Contribute
Register

780 Ti not recognized in my Hackintosh

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 11, 2014
Messages
14
Motherboard
Mavericks 10.9.4
CPU
Intel Core i7-4790K
Graphics
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I just build new Hackintosh with below components

CPU: Intel Core i7-4790K Processor
RAM: Crucial Ballistix Tactical Low Profile 32GB Kit (8GBx4) DDR3-1600
GPU: EVGA GeForce GTX 780 Ti, 3GB, 3072MB,GDDR5
PSU: Corsair RM Series 1000 Watt ATX/EPS 80PLUS Gold-Certified Power Supply
Mobo: Gigabyte GA-Z87X-UD5H Z87
HDD: Seagate Desktop 3 TB HDD SATA 6 Gb/s
FAN: Cooler Master Seidon 240M

Everything is working fine, except I cannot set to use my 780 Ti
No matter what I do, Hackintosh would not recognize 780 Ti

I did all the parameters like GraphicsEnable=No, and such

I did install newest Nvidia Driver and Cuba driver, Pc show successfully installed, but it just
does not want to use the 780 Ti

I currently have the 780 Ti plugged in to PCIex8 slot, does this matter?
Does this have to be plugged in to PCIex16?

Any thoughts?

I have been fighting with this issue for few days and am desperate for any help
 
Joined
Feb 27, 2014
Messages
7
Motherboard
Gigabyte GA-X79-UP4
CPU
i7-4960K
Graphics
GTX 780ti
Mac
  1. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
I'm in a similar situation. I have a GTX 780 ti and I can't get it to load. It always goes to a black screen. I've installed the new nVidia drivers, edited the bootlist file and still can't get it to work.
 
Joined
Aug 11, 2014
Messages
14
Motherboard
Mavericks 10.9.4
CPU
Intel Core i7-4790K
Graphics
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I am wondering if I should just get another GPU and get it done with...
 
Joined
Jun 2, 2013
Messages
3
Motherboard
osx
CPU
i7
Graphics
680
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
misconi, how did you edit the bootlist?
 
Joined
Aug 11, 2014
Messages
14
Motherboard
Mavericks 10.9.4
CPU
Intel Core i7-4790K
Graphics
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
We can close this thread, I was able to fix the issue:p
 
Joined
Feb 27, 2014
Messages
7
Motherboard
Gigabyte GA-X79-UP4
CPU
i7-4960K
Graphics
GTX 780ti
Mac
  1. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
I was able to solve the issue by adding the following line in my Boot list:

was:

<key>Kernel Flags</key>
<string> nvda_drv=1</string>

now:

<key>Kernel Flags</key>
<string>npci=ox2000 PCIRootUID=1 nvda_drv=1</string>

added:

npci=ox2000 PCIRootUID=1

Thanks for the help.
 
Status
Not open for further replies.
Top